Windows 11'de "Something went wrong and your pin isn't available" hatası

Newke

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayardaki oturumu açacağımda bazen "Something went wrong and your pin isn't available" hatası alıyorum, ilk başlarda sıkıntı etmedim fakat neredeyse her gün bu hatayı almaya başladım, ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu, MSConfig'te Tanılama Başlatma (Diagnostic Startup) etkinleştirildiğinde sürekli olarak meydana gelir. Tanılama Başlatma, Güvenli Mod'a (Safe Mode) benzer, ancak Güvenli Mod'da olduğu gibi önyükleme yapılandırma verilerinde sürücüler ve hizmetler için özel bir kayıt defteri yapılandırması kullanmak yerine, ana kayıt defterini değiştirir.

MSConfig, Kurtarma Ortamı'ndan açılamaz ve orada uygulanmaz, ayrıca tüm değişiklikleri oradan manuel olarak geri almak uzun sürebilir.

Utilman.exe'yi cmd.exe ile değiştirin ve kilit ekranında oturum açmadan MSConfig'i açmak için Komut İstemcisi'ni kullanın ve Normal Başlatma'ya geri dönün.

Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat'a tıklayın > Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Komut İstemi.

bash

diskpart
list volume
exit

Windows bölümünün harfini arayın, bu harf buradan herhangi bir harf olabilir. Eğer farklıysa, C'yi doğru harf ile değiştirin.

bash

cd /d C:\Windows\System32
copy cmd.exe utilman.exe

Komut İstemcisini kapatın ve Devam et'i seçin. Kilit ekranında Erişilebilirlik simgesine (Ağ ve Güç simgelerinin arasında) tıklayın ve Komut İstemcisi'nde msconfig yazın. Normal Başlatma'ya geçin ve Tamam'a tıklayın, ardından yeniden başlatın ve oturum açın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı