Windows 11'de Steam açılmıyor

ulaskadma

Centipat
Daha fazla  
Bir süre öncesine kadar Steam sorunsuz çalışıyordu, ama şu anda açılmıyor. Bildiğim yöntemleri denedim. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmak, Steam'i silip tekrar yüklemek gibi. Çok nadiren şu hatayı da alıyorum.

Ekran görüntüsü 2024-10-06 132957.png

Gördüğüm kadarıyla "Steam'i GPU hızlandırmasını devre dışı bırakarak yeniden başlat" seçeneği işe yarıyormuş denedim ama olmadı.
Çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Bir süre öncesine kadar Steam sorunsuz çalışıyordu, ama şu anda açılmıyor. Bildiğim yöntemleri denedim. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmak, Steam'i silip tekrar yüklemek gibi. Çok nadiren şu hatayı da alıyorum.

Eki Görüntüle 2323752

Gördüğüm kadarıyla "Steam'i GPU hızlandırmasını devre dışı bırakarak yeniden başlat" seçeneği işe yarıyormuş denedim ama olmadı.
Çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Bazı programlar açılmadığı zaman hep yönetici olarak çalıştırırım ve sorun çözülürdü sizde denermisiniz

Az önce belki çalışır umuduyla güncelleştirdim zaten yinede olmadı
Eki Görüntüle 2323758
Hocam masaüstündeki Steam'e sağ tık yap ve özellikler deyip paylaştığım fotoğraftaki hedef bölümündeki yere 1 boşluk bırakarak -no-cef-sandbox diye yazıp yönetici olarak çalıştırmayı dener misin belki işe yarar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10 KB · Görüntüleme: 126
Windows Tuşu + R, çalıştır.
"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
Yeniden başlat.
Test et sonucu paylaş.
Denedim ama olmadı

Hocam masaüstündeki Steam'e sağ tık yap ve özellikler deyip paylaştığım fotoğraftaki hedef bölümündeki yere 1 boşluk bırakarak -no-cef-sandbox diye yazıp yönetici olarak çalıştırmayı dener misin belki işe yarar.
Oldu hocam çok teşekkürler konu kapatılabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı