Windows 11'de uygulamalar çalışmıyor

omerenx

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 kullanıyorum ve dün bir sorunla karşılaştım. Steam'e girmek istiyorum, tıklıyorum, mavi yüklenme simgesi 1 saniye çıkıp kayboluyor ve Steam açılmıyor. Epic Games'te aynı şekilde veya EA Launcher... Bu gibi uygulamalar açılmıyor. Başka örnek verecek olursam, bilgisayarda kendi yüklediğim bütün uygulamalar açılmıyor. Spotify vb. yönetici olarak çalıştırınca hepsi çalışıyor.

Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırasıyla yapıp bilgisayarı yeniden başlatın:

1. sfc /scannow

2. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırasıyla yapıp bilgisayarı yeniden başlatın:

1. SFC /scannow

2. DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Bunları denedim lakin olmadı. Kayıt defterinde bir sorun varmış çözümü şöyle yaptım CCleaner programından kayıt defteri sorunlarını bul ve çöz dedim çözdü şu an bir sorun yok yardımların için teşekkür ederim.

1. SFC /scannow

2. DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Hocam kusura bakma. Sorun tekrar etti ve söylediklerini tekrar yaptım düzeldi. Tekrar teşekkür ederim tekrar kusura bakma hakkını yemiş gibi oldum. Bir de bunun kesin çözümü nedir? Çünkü tekrar ediyor.

Son düzenleme:
Bunları denedim lakin olmadı. Kayıt defterinde bir sorun varmış çözümü şöyle yaptım CCleaner programından kayıt defteri sorunlarını bul ve çöz dedim çözdü şu an bir sorun yok yardımların için teşekkür ederim.

Hocam kusura bakma. Sorun tekrar etti ve söylediklerini tekrar yaptım düzeldi. Tekrar teşekkür ederim tekrar kusura bakma hakkını yemiş gibi oldum. Bir de bunun kesin çözümü nedir? Çünkü tekrar ediyor.

Hocam ben de tam bilmiyorum ama tekrar olursa açılmayan uygulamaları özelliklerinden uyumluluğa girip yönetici olarak çalıştırı seçin uygulayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bir de bunu deneyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı