Windows 11'de Vostro 3500 yavaşladı

Darf

Decapat
Selamlar ilk öncelikle, dün itibarı ile Windows 11'e geçtim. 2 adet de oyun attım (Warband ve Metin2, ağır oyunlar değil.). Hem oyunda hem normal laptopta takılmalar oluyor, çok fazla düşüş yiyorum. Laptop performans modunda olmasına rağmen her şeyde güncel driver vs. Yardımcı olacak var mıdır acaba?

Sistem özellikleri:

Model: Dell Vostro 3500.

• RAM: 12 GB 2666 MHz.
  • İşlemci: 11th gen Intel(r) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz
  • Ekran kartı: Intel UHD Graphics paylaşımlı.
  • SSD: 512 GB model bilmiyorum.

Şimdiden teşekkürler efenim :)

Selamlar ilk öncelikle, dün itibarı ile Windows 11'e geçtim. 2 adet de oyun attım (Warband ve Metin2, ağır oyunlar değil.). Hem oyunda hem normal laptopta takılmalar oluyor, çok fazla düşüş yiyorum. Laptop performans modunda olmasına rağmen her şeyde güncel driver vs. yardımcı olacak var mıdır acaba?

Sistem özellikleri:

Model: Dell Vostro 3500.

• RAM: 12 GB 2666 MHz.
  • İşlemci: 11th gen Intel(r) Core(tm) i3-1115G4 @ 3.00GHz
  • Ekran kartı: Intel UHD Graphics paylaşımlı.
  • SSD: 512 GB model bilmiyorum.

Şimdiden teşekkürler efenim :)

Windows 11 hala stabil değil, çok eksiği var. Bu tarz yavaşlamalar normal. Casper C300 deyim PC Windows 10'da 40 derece civarı çalışıyordu. Şu an 70 derece.
Windows 11 hala stabil değil, çok eksiği var. Bu tarz yavaşlamalar normal. Casper C300 deyim PC Windows 10'da 40 derece civarı çalışıyordu. Şu an 70 derece.

Eklemeyi unutmuşum sistemde 11.nesil Intel var. Boşta iken mi ısınıyor oyunda mı?

Eklemeyi unutmuşum sistemde 11.nesil Intel var. Boşta iken mi ısınıyor oyunda mı?

Çok özür dilerim tekrardan. Cihaz sıcaklığını ekran görüntüsü alıp atar mısınız?

Çok özür dilerim tekrardan. Cihaz sıcaklığını ekran görüntüsü alıp atar mısınız?

Tabii ki de boştayken oyundaki gibi ısınmıyor fakat gene ısınıyor dereceyi şöyle bırakayım.

resim_2021-11-04_232636.png

Şuanki görsel boşta iken oyunda bırakın 70 dereceyi 80 85 e kadar gördüğüm oluyor

ve bu arada w10 old dosyasını sildim malesef 80 gb yer kaplıyor diye sizce mantıklımı w10 a dönmek yoksa kalsam bir şekilde iyileştirmelerle idare edebilirmiyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı