Windows 11'de yükleme hatası 0x80070103

Kcohsway*

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
HP Victus D1013NT adlı laptop sahibiyim Windows 11'de güncelleme yaparken hata oluyor.(Windows 11 orijinal değil demo şu anda)
Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-05_131539589.png
    resim_2023-06-05_131539589.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 157
Aygıt Yöneticisi'nden sürücüleri kontrol et, halihazırda yüklendiği için hata veriyordur. Sen kendin manuel güncellediysen Windows kendi sürücüsünü kurmadigi için öyle oluyor genelde. Media olan iGPU ses sürücüsü, System olan da chipset.

Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende de aynı problem var benim laptop Acer Nitro 5 AN515-58 ama birebir aynı sorun var çözemediğim için tekrar tekrar Windows kurmama rağmen düzelmedi bir çözüm bulabildin mi?

Dediğinizi yaptım hocam ancak olmadı, bunları da indirmeyi denedim fakat yine olmadı.

Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende de aynı problem var benim laptop Acer Nitro 5 AN515-58 ama birebir aynı sorun var çözemediğim için tekrar tekrar Windows kurmama rağmen düzelmedi bir çözüm bulabildin mi?

Yine olmaz ise sürücüleri elle kurun.

Yine olmaz ise sürücüleri elle kurun.

Buradakileri de denedim sürücüyü elle kurdum ama buradaki uyarı asla gitmiyor ve bazen güncelleme var deyip yeniden başlatıyor anlık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı