Windows 11'den 10'a geçilmeli mi?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 kullanmaya başladım ama aşırı zor. Özellikle başlat ortada olduğu için. Elim alışkanlıktan sola kayıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Windows 10 ile arasında çok büyük fark var mı?

1723482924202.png

Windows 11 kullanmaya başladım ama aşırı zor. Özellikle başlat ortada olduğu için. Elim alışkanlıktan sola kayıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Windows 10 ile arasında çok büyük fark var mı?

Eki Görüntüle 2282918

Yaşayacağın en büyük fark ayarlar kısmının çok farklı olmasıdır fakat kolay alışılıyor onun dışında ayarlar kısmı kadar büyğk bir değişiklik yok.

Ayarlara girin, Kişiselleştirme>Görev Çubuğu konumunu takip edin. Görev çubuğu davranışlarına basıp, Görev çubuğu hizalama seçeneğini "Sol" olarak ayarlayın.

Windows 10 ile aralarında çok büyük farklar var ya da yok, kişiden kişiye göre değişiyor biraz bu durum. Bence var, performansı daha iyidir. Görünümü de daha çok hoşuma gidiyor. Yapay zeka özellikleri gibi şeyler de var. Ne de olsa Windows 10 artık eski bir işletim sistemi ve desteği kesilecek. Windows 11 daha iyidir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2282918

Geçebilirsiniz Microsoft'dan Windows 10 ISO dosyasını indirin bilgisayarınıza. Sonra ISO dosyasını açıp setup EXE dosyasını çift tıklayın ve çalıştırın ve kurmayı deneyin.

Sana göre biraz zorluk gelebilir ama adam alışdıktan sonra Windows 10 yüklemek istemeyecek Windows 11 de kalacak.

Arkadaş söylediği gibi bu yöntem ile yapabilirsiniz.
Ayarlara girin, kişiselleştirme>görev çubuğu konumunu takip edin. Görev çubuğu davranışlarına basıp, görev çubuğu hizalama seçeneğini "sol" olarak ayarlayın.

Teşekkürler.

Windows 10 geçsem verilerim gider mi?

USB ile sıfır format atacaksan evet gider ve yedeklemen gerekir fakat ISO dosyasını açıp kurar isen bilgisayarın veriler gitmeden Windows 10 olur ve windows.old diye bir dosya oluşturulur fakat önerim verilerini yedekleyip USB ile sıfır format atman.

USB ile sıfır format atacaksan evet gider ve yedeklemen gerekir fakat ISO dosyasını açıp kurar isen bilgisayarın veriler gitmeden Windows 10 olur ve windows.old diye bir dosya oluşturulur fakat önerim verilerini yedekleyip USB ile sıfır format atman.
Sıfırlmadan ISO ile atsam ne gibi sorunlar olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı