Windows 11'den 10'a geçince performans düşüşü yaşanır mı?

USB belleğe ihtiyacınız yok aslında. Çünkü kurarken C:\windowsbt diye bir dosya oluşturuyor gizli olarak. Yeniden başlayınca kurulum oradan başlıyor.

Yani indikten sonra PC'yi yeniden başlatırsam direk kuruluma mı geçecek? Yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çift tıklayarak açsam yeter mi?

Anladım teşekkür ederim. Olursa Windows 11'den yazarım.

Tamam, Setup.exe dosyasını açtıktan sonra ileri ileri şeklinde devam et, en son kısımda şu olacak: Windows 11 Home/Pro (sendeki neyse artık) yükle.
Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla.
Yükle butonuna tıklayacaksın, sonra ekranın tamamını Windows 11 yükleniyor yazısı kaplayacak.

Tamam, Setup.exe dosyasını açtıktan sonra ileri ileri şeklinde devam et, en son kısımda şu olacak: Windows 11 Home/Pro (sendeki neyse artık) yükle.
Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla.
Yükle butonuna tıklayacaksın, sonra ekranın tamamını Windows 11 yükleniyor yazısı kaplayacak.

Şu an ISO indi de kurarken tüm dosyaları sakla demesem olur mu? Çünkü önceki ISO'yu modlayan kişi içine virüs de koymuştu galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ISO indi de kurarken tüm dosyaları sakla demesem olur mu? Çünkü önceki ISO'yu modlayan kişi içine virüs de koymuştu galiba.
Tüm dosyaları sakla demek, bilgisayardaki dosyaları ve uygulamaları sakla demek.
Tüm dosyaları sakla demek, bilgisayardaki dosyaları ve uygulamaları sakla demek.
Yoksa bilgisayarın sıfırlanır.

Onun yanına başka virüsler de koymak zor bir şey değil öyle yapan çok kişi var.
ISO dosyasını tara birşey çıkmazsa bence devam edebilirsin.
Zaten o ISO dosyasını kullanırsan sakla demesen bile virüs varsa gelir.

Zaten o ISO dosyasını kullanırsan sakla demesen bile virüs varsa gelir.
Bana sorarsan ben virüs olmadığını düşünüyorum kurulum sonrası ISO dosyasını silebilirsin. Tüm uygulamaları ve dosyaları sakla ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı