Windows 11'den 10'a geçince performansın aşırı düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
O zaman geçmiş olsun son yapılan müdahalelerde bir şeyler hatalı yapılmış muhtemelen fan blogunu söküp yeniden takınca düzelecektir. Eğer işlemci fanı sağlamsa.

Kasmanın tek sebebi işlemci sıcaklığı. İşlemciyi soğuk serin çalıştıran da elbetteki iyi bir termal macun sürülmüş fan ve fan bloğu.

O zaman geçmiş olsun son yapılan müdahalelerde bir şeyler hatalı yapılmış muhtemelen fan blogunu söküp yeniden takınca düzelecektir. Eğer işlemci fanı sağlamsa.

Fan bloğuunu ben sökebilirim aslında ya da akşam akşam iş almıyayım boş vereyim pazaretsi götüreyim paşa paşa diyeceğim böyle böyle.

Bu saatte bence de hiç karıştırmayın buraya attığınız işlemci sıcaklık resmini gösterin zaten usta anlar bir şeyleri yanlış yaptığını. Bizi de haberdar edin

Bu saatte bence de hiç karıştırmayın buraya attığınız işlemci sıcaklık resmini gösterin zaten usta anlar bir şeyleri yanlış yaptığını. Bizi de haberdar edin.

Tamamdır sağ olun hocam iyki varsınız :))))))

Bu saatte bence de hiç karıştırmayın buraya attığınız işlemci sıcaklık resmini gösterin zaten usta anlar bir şeyleri yanlış yaptığını. Bizi de haberdar edin.

Hocam su anlık BIOS'tan Max sıcaklık değerini artırsam olur mu?

Hocam yarın götürceğim termal macun kaynaklı olabilir mi bir de.

@cemal buhran

@cemal buhran
@Cemal Burhan

Son düzenleme:

@cemal buhran

@Cemal Burhan
Akşamdan akşama giriyorum mesajınızı yeni gördüm.
Macun kaliteli mi bilemem ama asıl neden fanın ya oturmaması ya da arızalı olması.
BIOS ayarına gelecek olursak işlemci zaten Max ısı değerinde kapanacak şekilde ayarlanmış daha fazlası olamaz oynamayın işlemci yanar

Akşamdan akşama giriyorum mesajınızı yeni gördüm.
Macun kaliteli mi bilemem ama asıl neden fanın ya oturmaması ya da arızalı olması.
BIOS ayarına gelecek olursak işlemci zaten Max sıcaklık değerinde kapanacak şekilde ayarlanmış daha fazlası olamaz oynamayın işlemci yanar.

1734975691700.png

Oha SSD kullanımına bak sadece Steam Google ve Görev Yöneticisi açk.

Eki Görüntüle 2380719

Oha SSD kullanımına bak sadece Steam Google ve Görev Yöneticisi açk.
Sürekli bu sekildeyse problem var demektir, anlık veya birkaç dakikalık güncelleme olduğu zamanlarda böyle olabilir bir süre takip edip ona göre yorumlayın ssd kullanım oranını

Sürekli bu sekildeyse problem var demektir, anlık veya birkaç dakikalık güncelleme olduğu zamanlarda böyle olabilir bir süre takip edip ona göre yorumlayın SSD kullanım oranını.

Hocam Windows 11 geçeymi günceleştirmeden baktım Windows 11 geçme hakkı vermiş sizce.
Düzelirmi Sorunlar Windows 10 geçince başladı
@Cemal Burhan

Hocam Windows 11 geçeymi günceleştirmeden baktım Windows 11 geçme hakkı vermiş sizce.
Düzelirmi Sorunlar Windows 10 geçince başladı
@Cemal Burhan
Sizin olay işletim sistemi kaynaklı değil. Hatta Windows 10 daha hafif 11e nazaran. İşlemci ısınıyor ve bilgisayar bu yüzden kasıyor veya kapanıyor. Temizlikten sonra oldu demiştiniz onu çözmeden ne yapsanız boş. Sıcaklıkları kontrol edin düzeldiyse sorunlar da düzelecektir

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı