Eğer temizlikten önce böyle bir hata yoksa ve işlemci sıcaklıkları 90 üzeri değilse evet net. Veriler onu gösteriyor. Temizlik öncesi halini bilmeden de kesin konuşamam.
O zaman geçmiş olsun son yapılan müdahalelerde bir şeyler hatalı yapılmış muhtemelen fan blogunu söküp yeniden takınca düzelecektir. Eğer işlemci fanı sağlamsa.
Kasmanın tek sebebi işlemci sıcaklığı. İşlemciyi soğuk serin çalıştıran da elbetteki iyi bir termal macun sürülmüş fan ve fan bloğu.
O zaman geçmiş olsun son yapılan müdahalelerde bir şeyler hatalı yapılmış muhtemelen fan blogunu söküp yeniden takınca düzelecektir. Eğer işlemci fanı sağlamsa.
Bu saatte bence de hiç karıştırmayın buraya attığınız işlemci sıcaklık resmini gösterin zaten usta anlar bir şeyleri yanlış yaptığını. Bizi de haberdar edin
Bu saatte bence de hiç karıştırmayın buraya attığınız işlemci sıcaklık resmini gösterin zaten usta anlar bir şeyleri yanlış yaptığını. Bizi de haberdar edin.
Bu saatte bence de hiç karıştırmayın buraya attığınız işlemci sıcaklık resmini gösterin zaten usta anlar bir şeyleri yanlış yaptığını. Bizi de haberdar edin.
Akşamdan akşama giriyorum mesajınızı yeni gördüm.
Macun kaliteli mi bilemem ama asıl neden fanın ya oturmaması ya da arızalı olması.
BIOS ayarına gelecek olursak işlemci zaten Max ısı değerinde kapanacak şekilde ayarlanmış daha fazlası olamaz oynamayın işlemci yanar
Akşamdan akşama giriyorum mesajınızı yeni gördüm.
Macun kaliteli mi bilemem ama asıl neden fanın ya oturmaması ya da arızalı olması.
BIOS ayarına gelecek olursak işlemci zaten Max sıcaklık değerinde kapanacak şekilde ayarlanmış daha fazlası olamaz oynamayın işlemci yanar.
Sürekli bu sekildeyse problem var demektir, anlık veya birkaç dakikalık güncelleme olduğu zamanlarda böyle olabilir bir süre takip edip ona göre yorumlayın ssd kullanım oranını
Sürekli bu sekildeyse problem var demektir, anlık veya birkaç dakikalık güncelleme olduğu zamanlarda böyle olabilir bir süre takip edip ona göre yorumlayın SSD kullanım oranını.
Sizin olay işletim sistemi kaynaklı değil. Hatta Windows 10 daha hafif 11e nazaran. İşlemci ısınıyor ve bilgisayar bu yüzden kasıyor veya kapanıyor. Temizlikten sonra oldu demiştiniz onu çözmeden ne yapsanız boş. Sıcaklıkları kontrol edin düzeldiyse sorunlar da düzelecektir