MSPLAYING
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 16GB DDR4
- SSD veya HDD modeli
- 1TB SSD
- Ekran kartı
- RTX 4050 LAPTOP GPU
- İşlemci
- İ7 13620H
Excalibur G870 bilgisayarımda Windows 11 varsayılan olarak geldiği için kullanıyordum. Son zamanlarda mineccraftta donma meydana geldi. Drop gibi akıcı oynarken bir anda yarım saniyelik falan donuyordu. Bu bana anormal geldi çünkü GTA Online oynadığımda Minecraft'taki gibi donmuyordu ve gayet akıcıydı. Bundan 1-2 gün sonra ise Windows 11 tamamen çöktü diyebilirim. Uygulamaları açıyor fakat görev çubuğu, Dosya Gezgini hatta alt F4 kapat menüsü gibi Windows programları çalışmıyordu (mouse üstüne geliyor ama marklanmıyor, tıklanmıyor) birkaç kere yeniden başlattım ve sorun aynıydı hatta laptopun ekranını harici bir kablolu olarak görüyordu (parlaklık barı vs gitmişti) ekran sanki sıfırlanmış gibi görev çubuğu büyümüştü, çözünürlük düşmüştü sanırım. Ekran 10 kere falan yanıp söndü ve sonra aniden düzeldi. Son zamanlarda durduk yere şarj fullken ve boştayken oyun açık değilken bile adaptör ısınıyordu( normal şartlarda ısınmıyordu. Sadece şarjı dolurken veya ağır oyunlara ek güç için ısınıyordu fakat boştayken ısındı). Görev Yöneticisi'ni açtığımda eğer uzun süre açmamışsam işlemci %90 civarından iniyordu her seferinde. Bilgisayarımda Bitdefender ile tam tarama yaptım bir sorun çıkmadı fakat ben yine bir temiz kurulum yapmak istiyorum. Sizce Windows 11 ile devam mı edeyim yoksa 10 mu önerirsiniz? Bu konuda çok kararsız kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör: