Amazon'dan 2 gün önce aldığım laptopu bazı rahatsız olduğum sebeplerden dolayı iadesini başlattım. Müşteri hizmetleri FreeDOS olarak alındığı için FreeDOS'a çevirmemi istedi fakat nasıl yapılacağını tam olarak araştırmama rağmen anlayamadım.
Windows yükleme ekranında diski sıfırlayın kurmadan verin bu kadar.
Kurulum ekranında bu alanda diski sıfırlamanız gerek.
![]()
âï¸ freedosa alma
15 seconds · Clipped by code · Original video "FreeDOS Laptopa Windows 11 Kurulumu" by Techolayyoutube.com
Hayır veremezsiniz. Freedos olarak gelmiş size değil mi? Kolay bir işlem usb içine windows 10 veya 11 kurun sonrasında diski seçip sıfırlayın kurmadan verin.Konu dışı ama bu işlemi yapmadan normal bir şekilde Windows'u sıfırlayıp versem olmaz mı? Zarar vermek istemiyorum bir hata yapıp.
Tekrar yarın sorayım, olmadı deneyeyim bu işlemi disk ekranında sıfırlayıp göndereyim.
Peki öyle yapacağım şuan eski bilgisayarımda işlemi deniyorum.Hayır veremezsiniz. Freedos olarak gelmiş size değil mi? Kolay bir işlem usb içine windows 10 veya 11 kurun sonrasında diski seçip sıfırlayın kurmadan verin.
Eski bilgisayarımda denedim ama böyle olduHayır veremezsiniz. Freedos olarak gelmiş size değil mi? Kolay bir işlem usb içine windows 10 veya 11 kurun sonrasında diski seçip sıfırlayın kurmadan verin.
Hayır öyle değil. USB ile format ekranında diski sıfırlayacaksınız kurmadan çıkacaksınız.Peki öyle yapacağım şuan eski bilgisayarımda işlemi deniyorum.
Eski bilgisayarımda denedim ama böyle olduTekrar windows kuracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.