Windows 11'den FreeDOS'a geçiş nasıl yapılır?

Yer
Antartika
Amazon'dan 2 gün önce aldığım laptopu bazı rahatsız olduğum sebeplerden dolayı iadesini başlattım. Müşteri hizmetleri FreeDOS olarak alındığı için FreeDOS'a çevirmemi istedi fakat nasıl yapılacağını tam olarak araştırmama rağmen anlayamadım.

Windows yükleme ekranında diski sıfırlayın kurmadan verin bu kadar.

Konu dışı ama bu işlemi yapmadan normal bir şekilde Windows'u sıfırlayıp versem olmaz mı? Zarar vermek istemiyorum bir hata yapıp.

Kurulum ekranında bu alanda diski sıfırlamanız gerek.

Tekrar yarın sorayım, olmadı deneyeyim bu işlemi disk ekranında sıfırlayıp göndereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu dışı ama bu işlemi yapmadan normal bir şekilde Windows'u sıfırlayıp versem olmaz mı? Zarar vermek istemiyorum bir hata yapıp.

Tekrar yarın sorayım, olmadı deneyeyim bu işlemi disk ekranında sıfırlayıp göndereyim.
Hayır veremezsiniz. Freedos olarak gelmiş size değil mi? Kolay bir işlem usb içine windows 10 veya 11 kurun sonrasında diski seçip sıfırlayın kurmadan verin.

Hayır veremezsiniz. Freedos olarak gelmiş size değil mi? Kolay bir işlem usb içine windows 10 veya 11 kurun sonrasında diski seçip sıfırlayın kurmadan verin.
Peki öyle yapacağım şuan eski bilgisayarımda işlemi deniyorum.

Eski bilgisayarımda denedim ama böyle oldu:) Tekrar windows kuracağım.

Dosya Ekleri

• 20240729_195522.jpg
    20240729_195522.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı