Windows 11'den görev çubuğuna emoji kısayolu hamlesi

Makaleler
5
Windows 11.png

Her gün Windows 11 güncellemelerini denetliyor olarak yapıyor olan bir kişi olarak bugün bilgisayarı açtığımda görev çubuğuna emoji sekmesinin eklenmiş olduğunu gördüm. Güncellemeleri kapatmanın zamanı gelmiş gibi gözüküyor, gerçekten kimin ihtiyacı var görev çubuğunda emoji kısayolunun yer alıyor olmasına?

Eki Görüntüle 2460550

Her gün Windows 11 güncellemelerini denetliyor olarak yapıyor olan bir kişi olarak bugün bilgisayarı açtığımda görev çubuğuna emoji sekmesinin eklenmiş olduğunu gördüm. Güncellemeleri kapatmanın zamanı gelmiş gibi gözüküyor, gerçekten kimin ihtiyacı var görev çubuğunda emoji kısayolunun yer alıyor olmasına?

Bende Windows 11 kullanıyorum ve daha bu sabah güncellemeleri kontrol ettim, fakat bana böyle bir emoji gelmedi. Sanırsam isteğe bağlı güncelleştirmelerden birini yaptınız.

Ekran görüntüsü 2025-04-03 131243.png

Eki Görüntüle 2460550

Bu bende de var dün oldu. O emojiye sağ tıkla sonra sistem tepesi ayarlarına tıklar oradan emoji ve daha fazlası seçeneğini hiçbir zaman yap.

1743675203793.png

@SalihCinar Yardımcı oldum düzeldiyse ne mutlu bana

Bende Windows 11 kullanıyorum ve daha bu sabah güncellemeleri kontrol ettim, fakat bana böyle bir emoji gelmedi. Sanırsam isteğe bağlı güncelleştirmelerden birini yaptınız.Eki Görüntüle 2460557

O güncellemeyi yaparsan sende de çıkacak.

Bu bende de var dün oldu. O emojiye sağ tıkla sonra sistem tepesi ayarlarına tıklar oradan emoji ve daha fazlası seçeneğini hiçbir zaman yap.

Eki Görüntüle 2460558

@SalihCinar yardımcı oldum düzeldiyse ne mutlu bana.

O güncellemeyi yaparsan sende de çıkacak.

Güncelleme ben de yüklü ama öyle bir şey yok galiba bütün bloatware ve telemetrileri kapattığım için olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı