Windows 11'den niye nefret ediliyor?

Gördüğüm her kişi Windows 11'den nefret ediyor. Sebebi nedir?
Başta kötüydü ve fazla bir artısı olmamasının yanı sıra uyumsuzluk yaşatıyordu. Bi ara Oracle Virtualbox falan çalışmıyordu.
Bu mevzular da yaklaşık 1 sene devam edince millet sıkıldı tabi.
Şu anda gayet güzel bir işletim sistemi, tatlı tatlı özellikleri var.

Şu anki gelmiş olduğu hal için hala nefret besliyorlarsa, geçmişi fazla seviyorlardır. Saçmalıktır başka bir şey değil. Ha ben şu an W11 kullanıcısı olarak kabul ediyorum evet 10 daha oturmuş durumda.
Ama nefret etme boyutunda Bir durum göremedim henüz. Gece gündüz oyun oyna, internette gez, bir problem olmadı.

Eziğiz abi, makinemiz kötü. Şaka bir yana Windows 11 cancanlı Windows 10 olmuş. Bir sürü hata eksik. Düzeltiyorlar bakalım bitmiyor bir türlü.
Windows 12 çıkınca bir o kadar sorun çıkacak. Çünkü sürekli yenilik diye birşey icat ediyorlar. Oturmuş herşeyi bozuyorlar. Korkuyorlar insanlar birkaç yenilik görmezse almaz diye.

Şöyle ağız tadıyla sade bir sürüm vermiyorlar. İlla tüm verilerimiz ellerinde olacak.

10 daha oturmuş durumda
Size katılıyorum. W10 10 yıllık işletim sistemi. W11 hatalı ve eksik çıkış yapmış olabilir fakat kendini tamamladığında daha çok sevilen ve kullanışlı bir işletim sistemi olacağına inanıyorum.

Şu an bir eksiği yok, eskiye göre düzeldi bayağı. Tek kötü yanı TPM 2.0 gibi gereksinimler istemesi, desteklemiyor cihazlar adam akıllı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…