Windows 11'den Windows 10'a dönmek

Steam üzerinden degil maalesef LoL ve birkaç emülatör ve gerekli sistem uygulamaları var işin aslı yayla da kalıyorum su an internetim çok yavaş sıfırdan temiz kurulum yapmak istemiyorum çünkü tekrar aynı dosyaları uygulamaları ve oyunları yüklemem neredeyse benim 2 günümü alacak.

Riot Games oyunlarınızı farklı diske taşıyın formattan sonra tekrar harici diskten SSD'ye atın kurulum esnasında LoL kurarken oyun dosyaları var diye ibare olması lazım.

Steam üzerinden degil maalesef LoL ve birkaç emülatör ve gerekli sistem uygulamaları var işin aslı yayla da kalıyorum su an internetim çok yavaş sıfırdan temiz kurulum yapmak istemiyorum çünkü tekrar aynı dosyaları uygulamaları ve oyunları yüklemem neredeyse benim 2 günümü alacak.

Oyunlar vs D diskinde kayıtlı o halde D diskine dokunmayıp sadece C'yi mi biçimlendirip Windows'u kuracagım.

Evet zaten öyle yapman lazım.

Format zaten o D diskine dokunma.

Riot Games oyunlarınızı farklı diske taşıyın formattan sonra tekrar harici diskten SSD'ye atın kurulum esnasında LoL kurarken oyun dosyaları var diye ibare olması lazım.

Evet zaten öyle yapman lazım.

Format zaten o D diskine dokunma.

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum bu konularda benım pek bilgim yok. Windows 11'e geçme sebebim bilgisayarımın anasitesinde Windows 10 driverları olmaması ve Windows 10 kullanırken Windows Update yapmak istedigimde bazı driverları kuruyor bazılarını kurmuyor aygıt yöneticisine baktıgımda birçok sarı ünlem işaretli eksik driver oluyor örnegin ses driverları gibi bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilgisayarım Windows 10 desteklemiyor veya ona uygun driverları barındırmıyor olabilir mi?

Windows 10 ile 11 sürücüleri aynıdır bir sıkıntı olmaz.

Windows 10 ile 11 sürücüleri aynıdır bir sıkıntı olmaz.

Windows Update eksik kalan driverları bulmuyor ve kurmuyor. Bu driver yüklemeleri içinde 3.parti program kullanmak istemiyorum. Anasiteden driverları indirdigimde hala aygıt yöneticisinde sarı ünlem işareti ile eksik driverlar gözüküyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Windows 11 bana çok sorun çıkartıyor yetersiz bellek hatası ve birçok farklı hata kodları gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı