Windows 11'den Windows 10'a dosyalar kaybedilmeden nasıl geçilir?

Yiğitcore

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC Windows 11 ve TPM hatası veriyor. Windows 10'a geçmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Ya da Windows 10'a geçeyim ama PC'deki hiçbir şey oyun dosya vs. silinmesin. Nasıl yapabilirim? yardımcı olur musunuz? Hiçbir şey silinmeden Windows 10'a nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemin TPM 2.0 desteklemiyorsa, Windows 10'a geri geçmeden bunu düzeltemezsin. Tüm oyunlarını D diskine at, C diskine temiz kurulum yapmanı öneririm. Eğer Windows 10 aracı ile hiçbir şey kaybetmeden geçmek istersen, Windows 10 aracı indir ve bu bilgisayarı yükselt tıkla. En sağlıklı yöntem USB ile format atmak, oyunlarını D diskine atıp, C diskine format atarsan mis gibi olur.

anamadım

Sources klasörüne nasıl girerim?

İlk 15 gün kurtarma seçeneklerinden dönebilirsiniz sanırım. 1.aşama olmaz ise 2. aşamayı deneyin.

1. Aşama
  1. Sırasıyla Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini seçin.
  2. Açılan ekranda “Geri Git” seçeneğine tıklayın ve Windows 10'a hızlı bir şekilde geri dönün.

2. Aşama
  • Windows 10 kurulum USB'sini tak.
  • Format erkranında C sürücüsü seç ve İlerle de.
  • Eski dosyaların Windows.old içine taşınacak.
  • 10'u kurunca Windows.old içinden dosyalarını taşıyabilirsin.
3. Aşama Videolu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sources klasörüne nasıl girerim?

Windows 11 kurulumu için göstermiş. Sen Windows 11 kurduktan sonra desteklenmeyen bilgisayara TPM hatasını düzeltmek istiyorsun. TPM 2.0 olmadığı için düzeltemezsin. Düzeltmek için Windows 10'a geri dönmen lazım.

Windows 11 kurulumu için göstermiş. Sen Windows 11 kurduktan sonra desteklenmeyen bilgisayara TPM hatasını düzeltmek istiyorsun. TPM 2.0 olmadığı için düzeltemezsin. Düzeltmek için Windows 10'a geri dönmen lazım.

O zaman bana yardımcı olur musun hiçbir dosya ve oyunu silmeden nasıl Windows 10'a geçebilirim

O zaman bana yardımcı olur musun hiçbir dosya ve oyunu silmeden nasıl Windows 10'a geçebilirim?

Yazmıştım.

Sistemin TPM 2.0 desteklemiyorsa, Windows 10'a geri geçmeden bunu düzeltemezsin. Tüm oyunlarını D diskine at, C diskine temiz kurulum yapmanı öneririm. Eğer Windows 10 aracı ile hiçbir şey kaybetmeden geçmek istersen, Windows 10 aracı indir ve bu bilgisayarı yükselt tıkla. En sağlıklı yöntem USB ile format atmak, oyunlarını D diskine atıp, C diskine format atarsan mis gibi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı