Windows 11'den Windows 10'a geçilir mi?

• Konuyu başlatan Z3dO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 554
Evet yaklaşık 3 4 aydır kullanıyorum. Emin değildim.

Nasıl Windows 10 ile 11 arasında bir fark olmadığı için geçmeyin diyorsak.
Aynı şekilde 11 ile 10 arasında da bir fark olmadığı için sürüm düşürmeye hiç gerek yok.

Yeni sistemlerin Windows 10 diver destegi olmayabiliyor.
Yegende ASUS TUF var gecen yıl aldı. Windows 10 driverların bazılarını ne yaptıysam olmadı, mecbur 11 kurdum.

İlk Windows 10 kurmuştum zaten, Microsoft Store çalışmıyordu ve Windows 10'un çoğu özelliğinden yararlanamıyordum ondan 11'e geçtim ama çok kişi şikayetci olduğu için buraya yazdım ama güzel Windows 11 yine de benim fikrim.

İlk Windows 10 kurmuştum zaten, Microsoft Store çalışmıyordu ve Windows 10'un çoğu özelliğinden yararlanamıyordum ondan 11'e geçtim ama çok kişi şikayetci olduğu için buraya yazdım ama güzel Windows 11 yine de benim fikrim.

Windows 11'in başlat butonu hariç güzel bir OS olduğunu düşünüyorum ama daha alacağı çok yol var.

İşlemci ve ekran kartınızın oldukça güçlü olduğunu düşünürsek, Windows 10'a geçiş yapmanızın pek fazla bir avantajı olmayabilir. Ancak, Windows 11'e geçişte yaşadığınız belirli sorunlar veya uyumsuzluklar varsa veya Windows 10'un daha esnek ve alıştığınız bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorsanız, Windows 10'a geri dönme seçeneğini düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı