Windows 11'den Windows 10'a geçilir mi?

Windows 10 LTSC 2021 64 bit kurun. 5 yıl normal destek + 5 yıl da uzatılmış destekle toplam 2031'e kadar götürür. Customer edition'lar 2025'te resmi olarak bitiyor arkadaşın dediği gibi. En pratik çözüm bu diye biliyorum.

Windows 10 LTSC 2021 64 bit kurun. 5 yıl normal destek + 5 yıl da uzatılmış destekle toplam 2031'e kadar götürür. Customer edition'lar 2025'te resmi olarak bitiyor arkadaşın dediği gibi. En pratik çözüm bu diye biliyorum.
Aynen 13 Ocak 2032 yılına kadar devam ediyormuş desteği.

Windows 10 LTSC 2021 64 Bit kurun. 5 yıl normal destek + 5 yıl da uzatılmış destekle toplam 2031'e kadar götürür. Customer Edition'lar 2025'te resmi olarak bitiyor arkadaşın dediği gibi. En pratik çözüm bu diye biliyorum.

LTSC'nin ne olduğunu bilmiyorum Microsoft'un kendi sürümümü oluyor.

Ekim 2025 yılında kesilecek desteği. Eğer sistemin 11'de sıkıntılı ise geçebilirsin bence.

Sıkıntı derken RAM 8 GB olduğu için bazı oyunlarda kasma yapıyor. Acaba geçsemmi diye düşünüyorum ama GTA 5'i tekrardan indirmek ömür alacağı için üşeniyorum.

Sıkıntı derken RAM 8 GB olduğu için bazı oyunlarda kasma yapıyor. Acaba geçsemmi diye düşünüyorum ama GTA 5'i tekrardan indirmek ömür alacağı için üşeniyorum.
Hahahaha ben de de Gta 5 var 11’de eğer olursa ben de indiririm 10’u. 16 gb ram olmasına rağmen, arada kasıyor. ltsc sürümü Windows 10’un bir sürümüdür. Genellikle o sürümü ticari amaçlar ile veya sunucular için kullanır şirketler. Sıkıntı olmaz açıkçası.

(L)ong (T)erm (S)upported (C)hannel'ın kısaltmasıdır LTSC. Gereksiz özellik ve sürümlerin yer almadığı, genellikle işletmeler için sunulan resmi sürümdür. Ana amacı stabilitedir ve Customer Edition'lara(yani bildiğimiz Home, Pro gibi sürümler) göre daha hafif olması için tasarlanmıştır. Eğer amacınız hafiflik ve stabilite ise LTSC mükemmel sürümlerdir. Ayrıca işletmeler için tasarlandığı için destek süresi daha uzundur. Massgrave sitesinden indirebilirsiniz tr yazan isosunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı