Windows 11'den Windows 10'a geçilir mi?

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
RAM
8 GB
Ekran kartı
RTX 4040
İşlemci
Intel Core i5-13500H
Bugüne kadar Windows 11 kullandım. 8 GB RAM'in boşta %80'ini kullanması, işlemcinin boşta %20 çalışması gibi birçok sorun yaşadım ama Windows dosyalarının kendi kendine bozulmasını beklemiyordum. Sonuç olarak bunu bahane edip Windows 10'a mı geçsem diye düşünmeye başladım ve kendimi burada buldum. Sizce Windows 10'a geçilir mi? (Genel olarak oyun oynarım ama Visual Studio gibi programları da sık kullanırım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, RAM kullanımından şikayetçiyseniz Windows 10 da sizin derdinize deva olmayacak. Daha kötüsü sürüyücü sıkıntıları yaşayacaksınız.
Burada en mantıklı karar RAM'inizi yükseltmek olacaktır.

1770927271468.png

Windows 10 artık bitti bundan sonra bazı programlar da Windows 11'i minimum gereksinim olarak istetecektir, şuan da FACEIT Windows 10 tarafını kapatmaya hazırlanıyor

Hayır, RAM kullanımından şikayetçiyseniz Windows 10 da sizin derdinize deva olmayacak. Daha kötüsü sürüyücü sıkıntıları yaşayacaksınız.
Burada en mantıklı karar RAM'inizi yükseltmek olacaktır.

bu ekonomide mi knk?

RTX 4040??

??

Dosya Ekleri

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 27
Windows 10 artık bitti bundan sonra bazı programlar da Windows 11'i minimum gereksinim olarak istetecektir, şu an da FACEIT Windows 10 tarafını kapatmaya hazırlanıyor.

Bu ekonomide mi kanka?

RTX 4040?

Elim çarpmış :D doğrusu 4050 olacaktı.

Windows 11 tiny adında bir sürüm var ona ne dersiniz?
Windows 10 artık bitti bundan sonra bazı programlar da Windows 11'i minimum gereksinim olarak istetecektir, şuan da FACEIT Windows 10 tarafını kapatmaya hazırlanıyor

bu ekonomide mi knk?

RTX 4040??

??

Bugüne kadar Windows 11 kullandım. 8 GB RAM'in boşta %80'ini kullanması, işlemcinin boşta %20 çalışması gibi birçok sorun yaşadım ama Windows dosyalarının kendi kendine bozulmasını beklemiyordum. Sonuç olarak bunu bahane edip Windows 10'a mı geçsem diye düşünmeye başladım ve kendimi burada buldum. Sizce Windows 10'a geçilir mi? (Genel olarak oyun oynarım ama Visual Studio gibi programları da sık kullanırım.)
Windows 10 devri maalesef bitti. hafifletilmiş sürüm vs. gibi saçmalıkları kesinlikle önermem güvenlik konusunda sınıfta kalıyorlar en iyisi ram yükseltmek.%80 ram kullanımı da normal değil bu arada detay verebilir misiniz?

Bugüne kadar Windows 11 kullandım. 8 GB RAM'in boşta %80'ini kullanması, işlemcinin boşta %20 çalışması gibi birçok sorun yaşadım ama Windows dosyalarının kendi kendine bozulmasını beklemiyordum. Sonuç olarak bunu bahane edip Windows 10'a mı geçsem diye düşünmeye başladım ve kendimi burada buldum. Sizce Windows 10'a geçilir mi? (genel olarak oyun oynarım ama Visual Studio gibi programları da sık kullanırım.)

8 GB RAM öldü hocam, 16 dahi cogu oyunda yetersiz kalıyor. Tavsiyem RAM yükseltmeniz olacak ama bu fiyatlarda gerçekten sıkıntı biraz.

Windows 10 devri maalesef bitti. Hafifletilmiş sürüm vs. gibi saçmalıkları kesinlikle önermem güvenlik konusunda sınıfta kalıyorlar en iyisi RAM yükseltmek.%80 RAM kullanımı da normal değil bu arada detay verebilir misiniz?

Windows dosyaları bozuk olduğu için şu an detaylı bakamıyorum maalesef :)

Güvenlik konusunda bir derdim yok. Önemli olan işlerimi vb halledebilir miyim Custom OS'larda.

Windows 10 devri maalesef bitti. Hafifletilmiş sürüm vs. gibi saçmalıkları kesinlikle önermem güvenlik konusunda sınıfta kalıyorlar en iyisi RAM yükseltmek.%80 RAM kullanımı da normal değil bu arada detay verebilir misiniz?

Hocam 8 GB RAM'da %80 normal, Windows 11 şu an bende sadece Opera 2 sekme açıkken 6.9 harcıyor zaten. Fazlasıyla normal olduğunu düşüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı