Windows 11'den Windows 10'a geçmek

emressz

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
DDR5 1TB
Ekran kartı
RTX 4060 8GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-14500HX 2.60 GHz
Selam birkaç ay önce FreeDOS bir laptop satın aldım ve bir bilgisayarcı yardımı ile Windows 10 kurmuştuk. Fakat ekranın sanki sürekli F11 basıyormuşuz gibi olması yüzünden 11'e geçtim ve 11 gerçekten rezalet. Windows 10'a geçiş yapmam için sanırım format atmam gerekli ve Windows 10'a geçtikten sonra aynı sorunu tekrar yaşarsam Windows 11'e geri geçme şansım var mı?

Windows Update ile tekrar Windows 11'e geçebilirsiniz. Microsoft'un kendi sitesinden veya archive.org sitesinden ISO indirip Rufus ile USB'ye yazdırın ve, boistan boot edip kurulumu gerçekleştirin. Rufus ayarları GPT/NTFS şeklinde olması yeterli olacaktır.

Selam birkaç ay önce FreeDOS bir laptop satın aldım ve bir bilgisayarcı yardımı ile Windows 10 kurmuştuk. Fakat ekranın sanki sürekli F11 basıyormuşuz gibi olması yüzünden 11'e geçtim ve 11 gerçekten rezalet. Windows 10'a geçiş yapmam için sanırım format atmam gerekli ve Windows 10'a geçtikten sonra aynı sorunu tekrar yaşarsam Windows 11'e geri geçme şansım var mı?

Windows 10 kurmak için Windows'un kendi programı ile USB üzerine yazdırabilirsin veya Rufus kullanabilirsin.
Windows 10'a döndükten sonra aynı hatayı yerseniz Windows Update veya Microsoft'un kendi sitesindeki Windows 11 Update programı ile geçiş yapabilirsin.

Ama Windows 11'de kalmanız daha iyi olacaktır.

Bilgisayarın ilk alındığında windows 11 ise geçerken zorluk yaşayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı