Windows 11'den Windows 10'a geri donüş süresi var mı?

Pixel_x

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Windows 10'dan guncelleme ile Windows 11'e gectim. Windows 10 istedigim zaman geri donebilir miyim yoksa geri dönmek için bir süre var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre var mı bilmiyorum ama garanti 10 gün içinde geri dönüş yapabilirsin.

İlk olarak oturum açma yerinde Shift'e basılı tutarak yeniden başlat tıkla oturum kapatmak istersen ama görev çubuğu yoksa CTRL+alt+delete bas, sonra bir tane mavi pencere gelecek. Sorun giderme, gelişmiş seçenekler, önceki güncelleştirmeyi kaldır ve özellik güncelleştirmesini kaldırın yaparak dönebilirsin. Ama bir dipnot düşeyim bende geri dönmeyi denedim ilk olarak ve diskimin içindeki Windows 11 silindi ve Windows 10'a dosya bozuk gibi bir hata ile dönemedim ne yaptıysam olmadı. Bende temiz bir Windows 10 kurulumu yapıp tekrar Windows 11 yüklemek zorunda kaldım.( ekran gidip gelme sorunu için Windows 10 dönmek istedim ama daha sonra hatanın nasıl çözülüceğini öğrendiğim için tekrar Windows 11 geçtim.) Ben böyle bir sorun yaşadım sen yaşar mısın bilemem ama uyarayım dedim.

Windows 11 de sistem>kurtarma>windows önceki sürüme dön seçeneğinden dönebilirsin bir süre var mı bilmiyorum bakabilirsin dedigim yere girip.

Bir süre var mı bilmiyorum ama garanti 10 gün içinde geri dönüş yapabilirsin.

İlk olarak oturum açma yerinde Shift'e basılı tutarak yeniden başlat tıkla oturum kapatmak istersen ama görev çubuğu yoksa CTRL+alt+delete bas, sonra bir tane mavi pencere gelecek. Sorun giderme, gelişmiş seçenekler, önceki güncelleştirmeyi kaldır ve özellik güncelleştirmesini kaldırın yaparak dönebilirsin. Ama bir dipnot düşeyim bende geri dönmeyi denedim ilk olarak ve diskimin içindeki Windows 11 silindi ve Windows 10'a dosya bozuk gibi bir hata ile dönemedim ne yaptıysam olmadı. Bende temiz bir Windows 10 kurulumu yapıp tekrar Windows 11 yüklemek zorunda kaldım.( ekran gidip gelme sorunu için Windows 10 dönmek istedim ama daha sonra hatanın nasıl çözülüceğini öğrendiğim için tekrar Windows 11 geçtim.) Ben böyle bir sorun yaşadım sen yaşar mısın bilemem ama uyarayım dedim.

Windows 10.a geri nasıl donuldugunu biliyorum. Yalnizca sure olup olmadigini merak ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı