Bana göre yetersiz. Bende 8GB RAM kullanıyorum ve boştayken bile 2GB üstü kullanıyordu. Oyunda nasıl kullanıyordu düşünemiyordum. Sonradan Windows 10'a geçtim. Şuan rahatım.
Güncel PC'lerde kullanmaya çalışmanı tavsiye ederim hocam sürücüler bir oradan bir buradan patlıyor bu da benden ufak bir görüş
13650HXli sistem de Windows 10 bir ses driveri patlıyor bir Serial I/O patlıyor her şeyi manuel kurmak zorundasın MyASUS görmüyor o driveri bile Windows 10 da ses sürücüsü bile kendi Microsoft'un sürücüsünü kullanmaya çalışıyor
Aslında Windows 11 Home kurarak RAM kullanımın önüne biraz geçemez mi? Windows 11 Pro'da çok gereksiz ayar ve uygulamalar falan var. Mantıklı olabilir mi sizce?
Aslında Windows 11 Home kurarak RAM kullanımın önüne biraz geçemez mi? Windows 11 Pro'da çok gereksiz ayar ve uygulamalar falan var. Mantıklı olabilir mi sizce?