Windows 11'den Windows 10'a nasıl geçilir?

LTSC nedir? Laptop kullanıyorum 10. nesil işlemcili 5. yılını dolduracak. Windows 10 ile beraber kullanırken daha hızlı gibi geliyordu o yüzden geri dönmek istiyordum.
LTSC resmi bir sürümdür ve çok uzun destek süreleriyle öne çıkarlar. Ayrıca içinde hiç bir şey yok Microsoft Store bile. RAM kullanımı bakımından çok iyi. Öneririm.
LTSC; Long Term Servicing Channel

LTSC nedir? Laptop kullanıyorum 10. nesil işlemcili 5. yılını dolduracak. Windows 10 ile beraber kullanırken daha hızlı gibi geliyordu o yüzden geri dönmek istiyordum.

Sadece güvenlik güncellemeleri alan yani Workstation PC'lerde kullanılan işletim sistemi

W11 24H2 öneriyorlar fazlasıyla ama format durumum olmadığı için kullanmayı tercih edemiyorum şu an için

Hocam server değil Server'a özel sürüm var.

Doğru hocam hatırladım şimdi tekrardan iş PC'lerinde kullanılan sürüm bu

Temizinden sıfır format atıp w10 yükle sağa sola düşme. Ayrıca w10 desteğini kesse bile yıllarca kullanılmaya devam edecektir. Hatta sen w11 e artık geçsem mi w10 da eskimeye başladı dediğin yerde w12 çıkacaktır. Bu arada benim gözümde w11 tam bir çöp.

Temizinden sıfır format atıp w10 yükle sağa sola düşme. Ayrıca w10 desteğini kesse bile yıllarca kullanılmaya devam edecektir. Hatta sen w11 e artık geçsem mi w10 da eskimeye başladı dediğin yerde w12 çıkacaktır. Bu arada benim gözümde w11 tam bir çöp.
Aslında çöp bir işletim sistemi değil. Sistemin iyiyse kullanılabilir bir işletim sistemi. Fakat diğer işletim sistemlerine göre daha katı diyebilirim. Hatta RAM konusunda.

Temizinden sıfır format atıp Windows 10 yükle sağa sola düşme. Ayrıca Windows 10 desteğini kesse bile yıllarca kullanılmaya devam edecektir. Hatta sen W11'e artık geçsem mi Windows 10 da eskimeye başladı dediğin yerde W12 çıkacaktır. Bu arada benim gözümde W11 tam bir çöp.

Güncel PC'lerde kullanmaya çalışmanı tavsiye ederim hocam sürücüler bir oradan bir buradan patlıyor bu da benden ufak bir görüş

13650HXli sistem de Windows 10 bir ses driveri patlıyor bir Serial I/O patlıyor her şeyi manuel kurmak zorundasın MyASUS görmüyor o driveri bile Windows 10 da ses sürücüsü bile kendi Microsoft'un sürücüsünü kullanmaya çalışıyor

LTSC resmi bir sürümdür ve çok uzun destek süreleriyle öne çıkarlar. Ayrıca içinde hiç bir şey yok Microsoft Store bile. RAM kullanımı bakımından çok iyi. Öneririm.
Mantıklıymış. Ona bir bakayım.
Aslında çöp bir işletim sistemi değil. Sistemin iyiyse kullanılabilir bir işletim sistemi. Fakat diğer işletim sistemlerine göre daha katı diyebilirim. Hatta RAM konusunda.
8GB RAM sanırım biraz yetersiz kalıyor Windows 11 için. Doğru mudur?

Mantıklıymış. Ona bir bakayım.

8 GB RAM sanırım biraz yetersiz kalıyor Windows 11 için. Doğru mudur?

Windows 10 için bile yetersiz hocam senin toplam RAM kadar benim kullandığım RAM öyle düşün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı