Mutlaka geçeceğim. Gelişmiş bir sürümden bahsediyoruz. Geliştirici sürümünü bekliyorum. Deneyimleyip burada detaylıca bir konu paylaşmayı düşünüyorum. Araştırmalarıma göre ilk haliyle bile performans açısından oldukça başarılı duruyor. Tabii ek yazılımların optimizasyonu nasıl olur bilemiyorum. Deneyimledikten sonra geri dönüş şansımız var. Denemekten zarar gelmezArkadaşlar Windows 11'e geçecek misiniz? Geçecekseniz neden? Ben şu anlık geçmeyi düşünmüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Windows 10'a gelecek diye biliyorum.İnsidera gelince geçeceğim. Insider oldum ve gelmesini bekliyorum.
Eki Görüntüle 1087040
Açık tema Insider arka planı.
Koyu tema Insider arka planı.
Kesinlikle.Arkadaşlar Windows 11'e geçecek misiniz? Geçecekseniz neden? Ben şu anlık geçmeyi düşünmüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Insider üzerinden yayınlanınca hemen geçeceğim. Bence grafikleri ve özellikleri gayet güzeldi. Oyun performansı ise sanırım Windows 10 ile aynı olur.Arkadaşlar Windows 11'e geçecek misiniz? Geçecekseniz neden? Ben şu anlık geçmeyi düşünmüyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Hayır ücretsiz yükseltme imkanı olacak destekli cihazlara.Windows 11 çıkınca nasıl geçeceğim tekrar kurulum yapmam gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.