Windows 11'e geçilir mi?

Mhmtx

Centipat
Katılım
6 Eylül 2021
Mesajlar
261
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16GB
Ekran kartı
1650ti
İşlemci
10300h
Arkadaşlar bugün bir haber sitesinde Windows 11'in artık tamamen kullanıma sunulabilecek duruma getirildiğini ve çoğu hatanın/bugün kapandığını/düzeltildiğini gördüm. Windows 11'e geçmek mantıklı mıdır? Şu anda Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum. PC sistemim i5 10300H, 1650 Ti ve 16 GB RAM. Sizce PC mi Windows 11'e yükseltsem CS:GO, Valorant, Apex ve LoL gibi oyunlarda FPS düşüşü mü olur? Yoksa yükselişi mi?
Not: Win Update'den Windows 11'e geçirmeyi planlıyorum.
Konu özeti: Yani Windows 11'e geçilir mi? Geçersek oyunlarda FPS artışı mı yoksa düşüşü mü olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ben ilk gününden beri kullanıyorum ve sorun yaşamadım, en ufak farklılık bile yok FPS'de
 
Insider'a ilk geldiğinden beri yani Haziran-Temmuz 2021 tarihinden beri kullanıyorum. Windows 10'dan daha sorunsuz, geçebilirsiniz. AMD İşlemci kullanıyorsanız belli başlı hatalar var 23H2'ye kadar geçmemeniz daha doğru olur.
 
Çıktığından beridir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım RAM kullanımı dışında. Mem Reduct kullanarak çözüyorum yüksek RAM kullanımı sorununda.
 
Kullandığınız ekipmanın driverı varsa düşünülebilir ancak benim laptopumun maks win 10 driverı varken geçtim çok fazla performans sorunuyla karşılaştım
 
Bende korkuyordum çok kötü diye yorumlar var piyasa da ama 2 aydır kullanıyorum çok memnunum sistem çok daha hızlı, oyunlarda hiç sorun yaşamadım. FPS de fark yok. Sorunsuz stabil kullanıyorum. Temiz kurulum yaparak geçtim. Sistemim gereksinimleri karşılıyor bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı