Windows 11'e geçilir mi?

Bende korkuyordum çok kötü diye yorumlar var piyasa da ama 2 aydır kullanıyorum çok memnunum sistem çok daha hızlı, oyunlarda hiç sorun yaşamadım. FPS de fark yok. Sorunsuz stabil kullanıyorum. Temiz kurulum yaparak geçtim. Sistemim gereksinimleri karşılıyor bu arada.
Hangi FPS oyunlarını oynuyorsunuz hocam. Vakit buldukça PUBG oynuyorum. Sizce sorun yaşar mıyım? Sistemimi yeni kurdum, yalnızca ekran kartım eski nesil. Fakat bir sorun yaşamıyorum termal macun+temizliğini yeni yaptırdım.
 
yaş ilerledikçe yeni sisteme geçmek zor oluyor (linux hariç orada da sürekli distro ve DE değiştiryorsun ) .. bütün bir günümü win7'yi kurtarmak için uğraştım olmadı zoraki win10'a geçtim.. win11'i para verseler kullanmam sevemedim.
 
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır Windows 10'dan fazla bir farkı yok zaten olgunlaşmasını bekle, Windows 11'in bir gerçeği varsa oda fazla dile getirilmesede aslında yüksek performanslı yeni nesil bilgisayar istemesi! Düşük seviye bilgisayarda bir şekilde yükleyen var, hatta bende yüklemiştim inan 2 gün sonra Windows 10 döndüm çok sorun çıkardı! 1-2 yıl geçmeden şahsen kullanmam! Window 10 2025'e kadar güncellemesi olacak zaten tıkır tıkır bebeğim çalışıyor! Tertemiz digital imzalı yasal! Bizde bir söz vardır hani makyajda yapsa şey o şey aynı şeydir 😍windows 11 de öyle yani sorunlu cici pencere ara yüzüne kanmam ben! Her gelişmesini takip ediyorum 3 dil bildiğim için yabancı kanallardanda işin uzmanlarından dinliyorum adamlar tam bir kurt uzman ama çoğu olumsuz raporluyorlar Windows 11'i sadece eksikleri değil yapısı itibari ile! Gereksiz şeyler falan işte! İstersen dene sana kalmış keyf senin! Saygılar selam.
 
Hangi FPS oyunlarını oynuyorsunuz hocam. Vakit buldukça PUBG oynuyorum. Sizce sorun yaşar mıyım? Sistemimi yeni kurdum, yalnızca ekran kartım eski nesil. Fakat bir sorun yaşamıyorum termal macun+temizliğini yeni yaptırdım.

Warzone, Cold War, Vanguard, Valorant, Battlefield 1-5 hiçbirinde problem yaşamadım.
 
Geçenlerde Windows 11'e geçiş yaptım. Pişman mıyım? Değilim... Zaten Valorant gibi oyunlar oynamıyorum. Tek eksiğim RAM ve işlemci :D çok değil bir 400 liralık harcamayla onlarda hallolur :D
 
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. Neredeyse herkes 1. sorumu cevaplamış ancak birkaç kişi dışında 2. sorumun yani oyunlarda FPS artışı mı olur düşüşü mü olur sorusunun cevabını net anlayamadım. Sistem özelliklerim zaten iyi ondan yana sorun yaşayacağımı sanmıyorum tek sorunum oyunlarda fazla FPS düşüşü olmayacağından emin olmak. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Sadece arayüz ve temadaki farklardan dolayı geçmek bence gereksiz ya performansta yada ciddi fark yaratsa geçmemize değer diye düşünüyorum.
 
Sadece arayüz ve temadaki farklardan dolayı geçmek bence gereksiz ya performansta ya da ciddi fark yaratsa geçmemize değer diye düşünüyorum.

:) hocam zaten Wallpaper Engine, translucent bilmem nesi ile aynı dereceye getirilebiliyor. Sadece performansta etki yaratır mı onu merak ediyorum. Genelde Windows sürümleri arttıkça ve o sürüm güncelleme aldıkça güzel FPS artışları verebiliyor. Ancak her sistemin alabileceği bir Max FPS vardır bu da maalesef ki bir gerçektir. Benim sistemimle Valorant'ta 400 almak beklenilmez mesela :D 200 alıyorum yine 200 kalırsa veya 205-210 gibi bir küçük bile olsa artış olacaksa geçmeyi mantıklı buluyorum. Bundan dolayı da araştırıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı