Ben hiç sıkıntı yaşamadım.Windows 11'e geçilir mi? 2024 itibarıyla değişiklikler neler?
Ben hiç sıkıntı yaşamadım.Windows 11'e geçilir mi? 2024 itibarıyla değişiklikler neler?
Gitsin yazsınlar. Bıktırdı artık. Sayısını tahmin edemediğimiz sayıda elemanları var yazsınlar yani.
NETIO.sys hatası. Bu hata Wi-Fi alıcısı yüzünden meydana gelen bir hatadır. Ancak bütün sistemin fişini çektiriyor bu basit hata. Mavi ekrana sürüklüyor anında sistemi.
@neXusTSEki Görüntüle 2012949Eki Görüntüle 2012950Eki Görüntüle 2012951Eki Görüntüle 2012952Eki Görüntüle 2012953
Dağıtım: EndeavourOS
Masaüstü Ortamı: Xfce
Duvar Kağıdı: Buradan alıp biraz düzenledim.
Tema: Orchis Orange Dark
Pencere Yöneticisi Teması: Orchis Orange Dark
Simge Paketi: Papirus Dark Orange
Dosya Yöneticisi: Thunar
Terminal: Xfce Terminal
Panel: Xfce4-Panel (Özelleştirilmiş)
Programlar:
@neXusTS Bizim Android uygulamaları da hayal olduTPM saçmalığına kurban edildi onunla uğraşana kadar şunu getirseydiniz ya. Bir de bu rezalet var tabii Bir işletim sistemi nasıl geriye gider anlamıyorum bir şey yapamıyorsunuz bari olanı da bozmayın değil mi?
![]()
@neXusTS Bizim Android uygulamaları da hayal olduTPM saçmalığına kurban edildi onla uğraşana kadar şunu getirseydiniz ya. Bir de bu rezalet var tabii Bir işletim sistemi nasıl geriye gider anlamıyorum bişey yapamıyorsunuz bari olanı da bozmayın değil mi?
![]()
@neXusTS Hocam size zahmet Windows'taki diğer seçenekleri göster saçmalığının düzeltilmesini talep ediyorum ben yoksa arayüz güzel hiçbir kusuru yok. Hatta bu yeni arayüzü bu eskisi gibi kullanabilirlerdi bir de iki tane menü çıktı başımıza şimdi. Sistem yamuk biz düzeltiyoruz şaka gibi Microsoft Tester ekibini dağıtmasa bunlar olmazdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.