Windows 11'e geçilir mi?

@neXusTS Çok memnun olurum Sadece bunu düzeltsinler yeterli hocam fazlasında gözümüz yok diğer seçenekleri göster kaldırılsın kafi animasyonları da düzeltmeleri lazım akıcı değil hala ama sorun değil ama bu dediğim temel bir sorun. Gereksiz zaman kaybı.

@neXusTS Evet eski menüyü kaldırıp entegre edecekler işte bu kadar basit yav😁
Ulan çok güzel de işte bu engel oluyor kullanmama.

Valla öyle benim de en çok istediğim şey Dosya Gezgini sorunlarının düzeltilmesi sisteme entegre edilmesi ve tanıtımlarda gösterilen bazı ufak ama gördüğüm için kesinlikle eklenmesi düşündüğüm görsel özelliklerin eklenmesi.

@neXusTS iki menü bir arada olmuyor işte o menü düzelse tamam benim için daha fazla seçenek göster saçmalık. bu kalkmalı dosya gezginine kes kopyala yapıştır geri gelmeli eskisi gibi bunlar sadece yeni arayüzle olsa çok şık durur. Ben geliştirseydim böyle yapardım. masasüstünde yenile yapamıyorum ben ya şaka gibi görev yöneticisini zor getirttik geri.

@neXusTS iki menü bir arada olmuyor işte o menü düzelse tamam benim için daha fazla seçenek göster saçmalık. Bu kalkmalı dosya gezginine kes kopyala yapıştır geri gelmeli eskisi gibi bunlar sadece yeni arayüzle olsa çok şık durur. Ben geliştirseydim böyle yapardım. Masasüstünde yenile yapamıyorum ben ya şaka gibi Görev Yöneticisi'ni zor getirttik geri.

Geri bildirim notlarına ekran görüntüsüyle beraber ekledim hocam göndereceğim şimdi umarım bunu da dikkate alırlar

1706616436148.png

@neXusTS iki menü bir arada olmuyor işte o menü düzelse tamam benim için daha fazla seçenek göster saçmalık. bu kalkmalı dosya gezginine kes kopyala yapıştır geri gelmeli eskisi gibi bunlar sadece yeni arayüzle olsa çok şık durur. Ben geliştirseydim böyle yapardım. masasüstünde yenile yapamıyorum ben ya şaka gibi görev yöneticisini zor getirttik geri.

Öyle valla Yenile kısmı düzeltildi yenileye tıklıyorum ama masaüstünde bir değişiklik olmuyor ya hızlı olduğu için öyle ya da çalışmıyor artık :D Windows 10'da yenile yapınca simgeler gidip geliyordu :D

@neXusTS İnsallah hocam çok sağolun bu dediğimiz temel bir sorun bunu başarırsak tarih yazacağız İşletim sistemini TESTER ekibi olduk şaka gibi yav 😁

Son düzenleme:
@neXusTS en sonunda bunlar düzeltmesse kodlama öğrenip ben düzelteceğim (!) Windows update ile getir işte yav bu kadar zor olmamalı Copilot getireğine önce bunu düzelt değil mi Yıllardır düzelmedi Belki de bu yüzden animasyonlar takılıyor olabilir. Bir de 6gb iso boyutu mezusu var bu dediklerim yapılsa Windows iso dosyası olacak 4GB haberleri yok.

Daha dün geçtim 😃 bence sende geç çünkü Windows 10 destek kesilme tarihi belli olduysa büyük güncelleme gelmeyecek ağırlıklarını Windows 11'e verecekler.
Sırf şu sağ tık menüsü düzelmedi diye hala windows 10 dayım Ayıp ayıp kaç yıl oldu. bunun 2 sene önce düzelmiş olması gerekirdi. dosya gezgininde kopyala yapıştır da yapamıyoruz Windows 11 23h2 kullandım oradan biliyorum. Sinir etti beni bunla ilgili geri bildirim yollamazsak bu arkadaşlar hiçbir sey yapmayacak.
Gizli Bilgi (!) Microsoft bizi deney olarak kullanıyor 11 e yenilik getirmiyor Ve ne görüyoruz Windows 10 ve 11 aslında aynı işletim sistemiymiş 😁😁
Bu arada bahsettiğim sorun bu çok temel bir şey yani hala düzelmedi. 😄
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı