Windows 11'e geçilir mi?

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
RAM
16gb cl16 3200mhz
SSD veya HDD modeli
crucial p3 500gb
Ekran kartı
rtx 3060 12gb
Anakart
gigabyte a520m k
İşlemci
r5 5600
Şu anda Ubuntu kullanıyorum fakat 24H4'ten sonra Windows 11'e geçmeyi düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmeni önermem. Hala oturaklı olduğunu düşünmüyorum. 4-5 aydır kullanıyorum ve acilen tekrar W10a geçeceğim. Sürem olmadığı ve save dosyalarım olduğundan geçemiyordum.
1 yıl sonra Windows 10'un desteği bitecek zaten. Gereksiz uğraş olur sana.

1 yıl sonra Windows 10'un desteği bitecek zaten. Gereksiz uğraş olur sana.

Olsun hocam cidden 170 180FPS aldığım oyunda 125 130 göremez hale geldim, sistemim gözle hissedilir halde yavaşladı, Chrome'da bile hissediyorsun Windows 10 ve W11 arasındaki hız farkını. Bir de bu yeni tasarımlar, sağ tık paneli falan çok hantal ve kötü gözüküyor. Gittiği yere kadar kullanırım Windows 10'u sonra geçeriz W11'e.

Senelerdir kullanıyorum. Ne bir mavi ekran aldım. Ne oyunlarda performans sorunu yaşadım.
Ne de açamadığım bir oyun oldu. 3 sene önce piyasaya çıkmış bir işletim sistemi.
Hala daha stabil değil diye diretmenin bir anlamı yok.

Olsun hocam cidden 170 180FPS aldığım oyunda 125 130 göremez hale geldim, sistemim gözle hissedilir halde yavaşladı, Chrome'da bile hissediyorsun Windows 10 ve W11 arasındaki hız farkını. Bir de bu yeni tasarımlar, sağ tık paneli falan çok hantal ve kötü gözüküyor. Gittiği yere kadar kullanırım Windows 10'u sonra geçeriz W11'e.
Yani şuan bende Win 10 kullanıyorum ve değişimi hiç sevmem ama bende zorla geçicem şahsen. Tabi ilk gerekli donanımı almam lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı