Windows 11'e gecilir mi?

SweaX0

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar donanımlarım 3060 i5 12400F 16 GB RAM sizce Windows 11'e gecilir mi? Bazı Valorant gibi oyunlarda girilmiyor gibi şeyler duymuştum hem düzeldi mi acaba onlar?

Bilgisayar donanımlarım 3060 i5 12400F 16 GB RAM sizce Windows 11'e gecilir mi? Bazı Valorant gibi oyunlarda girilmiyor gibi şeyler duymuştum hem düzeldi mi acaba onlar.
4 senelik işletim sistemi artık bu soruları sormaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Hocam Valorant'a girmeme mevzusu çook eskilerde kaldı. Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. Bu arada geçince eğer Valorant'a girmiyorsa Secure boot ayarına bir bakmanız gerekiyor.

W11 bloatware canavarı :)

Insider sürümlerine bulaşmadığınız takdirde geçmemek için hiçbir sebep göremiyorum. Sene sonunda geçeceksiniz mecburen zaten, bekletmeye gerek yok geçin şimdiden kafanız rahat olsun. Çok kafaya takıyorsanız da internette tonla debloater var onları araştırır onlardan birini kullanırsınız.

Bilgisayar donanımlarım 3060 i5 12400F 16 GB RAM sizce Windows 11'e gecilir mi? Bazı Valorant gibi oyunlarda girilmiyor gibi şeyler duymuştum hem düzeldi mi acaba onlar?
Geçtiğimde gözüme çok yavaş geldi 10'a geri döndüm. Win10'nun desteğinin kesilmesine kadar bekleyin derim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı