Windows 11'e geçilmeli mi?

Hatalar sorun olmaz diyorsan geç. Bazen sorun çıkabilir. Ayrıca bunlara bak.
1629820495686.png

Ben şu anda Windows 11'in Beta sürümünü kullanıyorum ve gayet memnunum. Bazı ufak hatalar dışında gayet iyi çalışıyor. Hataları kabullenemeyecekseniz geçmeyin diyeceğim de Windows 10'da da bu kadar zaman geçmesine rağmen ara ara hatalar çıkıyor. Bence geçmeye değer.

Eğer hataları kabullenemeyecekseniz bilgisayar kullanmayın daha iyi. İnsan tarafından yapılmış olan her şeyde illaki hatalar olacaktır.

Hocam ne gerek varki performans artmaz azalır yeni özellikler ve daha çok updateler geleceği için ve beta sürümünde olduğu için hiç gerek yok windows 10 devam

Hocam ne gerek var ki? Performans artmaz, tam tersi azalır. Yeni özellikler ve güncellemeler hala geleceği için ve şu anda henüz Beta sürümünde olduğu için hiç gerek yok. Windows 10 ile devam.
Ben hiç performans kaybı yaşamadım. Gayet güzel bir şekilde kullanıyorum. Sadece ufak tefek hatalar mevcut. Windows 11'in final sürüm olabilmesi için sadece onların düzeltilmesi gerekiyor. Ekstra olarak Windows 11'in tüm özellikleri de tamamlandıktan sonra Windows 11 final sürüm olarak piyasaya sürülür.

Ufak tefek yaşanan hatalar da hiç önemli değil diyebilirim. Bence hatalarla yaşamayı da öğrenmek lazım. Sonuçta insan yapımı olduğundan dolayı final sürümde bile illaki hatalar olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı