- Makaleler
- 1
Özel dosyam yok. Oyun oynarım genellikle. Geçmeli miyim?
Hocam ne gerek varki performans artmaz azalır yeni özellikler ve daha çok Update'ler geleceği için ve beta sürümünde olduğu için hiç gerek yok Windows 10 devam
Hocam mantık olarak ne kadar özellik varsa performans düşüşü olmazmi?Performans artışı var çoğu kişide siz denediniz mi? Sadece hatalar ve buglar sorun çıkartır.
Ben hiç performans kaybı yaşamadım. Gayet güzel bir şekilde kullanıyorum. Sadece ufak tefek hatalar mevcut. Windows 11'in final sürüm olabilmesi için sadece onların düzeltilmesi gerekiyor. Ekstra olarak Windows 11'in tüm özellikleri de tamamlandıktan sonra Windows 11 final sürüm olarak piyasaya sürülür.Hocam ne gerek var ki? Performans artmaz, tam tersi azalır. Yeni özellikler ve güncellemeler hala geleceği için ve şu anda henüz Beta sürümünde olduğu için hiç gerek yok. Windows 10 ile devam.
Hocam ne gerek varki performans artmaz azalır yeni özellikler ve daha çok Update'ler geleceği için ve beta sürümünde olduğu için hiç gerek yok Windows 10 devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.