Windows 11'e geçilmeli mi?

Adam hala bir şekilde işletim sisteminin sorunlu olduğunu savunmak için bahane arıyor ya

Hocam ona kalırsa Windows 10 da 4/4'lük değil siz yanlış düşünüyorsunuz diyorum ki Windows 11 de gözle görülür buglar var ve çoğu kullanıcı bu sorunları yaşıyor sizinde yaşamak zorunda olduğunuzu söylemedim sizde sorun olmayabilir ama büyük kitlede olduğu için geçilmesini tavsiye etmiyorum şu anlık.

Windows 11'i kurup hiç bug yaşamayanları tebrik ediyorum Microsoft'un başka sitesi falan mı var benmi sorunlu kuruyorum.

Hocam bakın ben hata alanlara, nasıl hata alıyorsunuz yalan söylüyorsunuz gibi şeyler söylemedim. Aksine dedim ki hata alanda var almayanda. Ama siz bizim söylediğimiz 0 hata ile kullanıyoruz dememizi duymamalıktan gelip oyun oynamaktan başka şey yapmıyor diyorsun, kendinde hatalı olduğu için tüm her şeyi görmezden gelmeyi seçiyorsunuz. Hatasız kullananlar olarak gerçekten azınlıktayız farkındayım ama inanın bilgisayarım hafta da bir kapanır. 7/24 açıktır bilgisayar. Hiçbir sorun yaşamadım.

Kasıyor diyen arkadaşlar Windows 10u hızlı mı sanıyor acaba? İkisi de aşırı yavaş, bir fark olacağını sanmıyorum.

Bence Windows 11'i düşünürken bir Linux'a bakın derim 😉

Hocam bakın ben hata alanlara, nasıl hata alıyorsunuz yalan söylüyorsunuz gibi şeyler söylemedim. Aksine dedim ki hata alanda var almayanda. Ama siz bizim söylediğimiz 0 hata ile kullanıyoruz dememizi duymamalıktan gelip oyun oynamaktan başka şey yapmıyor diyorsun, kendinde hatalı olduğu için tüm her şeyi görmezden gelmeyi seçiyorsunuz. Hatasız kullananlar olarak gerçekten azınlıktayız farkındayım ama inanın bilgisayarım hafta da bir kapanır. 7/24 açıktır bilgisayar. Hiçbir sorun yaşamadım.

Doğrudur hocam ben oyun oynamaktan başka bir şey yapmıyor dediğimi bir kişi için söylemiştim ama genelleme yapmışım gibi olmuş ben çok takan biriyim Windows 11'i yükler yüklemez hata aramaya başladım ayağıma geldi öyle bile söyleyebilirim 2 sistemde deneme fırsatım oldu 2 sindede aynı sorunlar vardı size sorunsuz denk gelmiş.
Technopat'ta ilk başlarda öneriliyordu fakat sonra anlaşıldı ki hatalar çok. Hatta açıklaması bile değiştirildi. Hala gidilmesi gereken çok yol var. Ben merak ettiğim için Insider'dan beri kullanıyorum, gezginde kasmalar mevcut.

Dosya gezginindeki hatayı sizde fark etmişiniz dokunmatik ekranlı bir laptop kullanıyorum fotoğraf yakınlaştırma uzaklaştırmada bile kasıyordu kötü bir deneyim verdi bu kısımda.

Doğrudur hocam ben oyun oynamaktan başka bir şey yapmıyor dediğimi bir kişi için söylemiştim ama genelleme yapmışım gibi olmuş ben çok takan biriyim Windows 11'i yükler yüklemez hata aramaya başladım ayağıma geldi öyle bile söyleyebilirim 2 sistemde deneme fırsatım oldu 2 sindede aynı sorunlar vardı size sorunsuz denk gelmiş.

Dosya gezginindeki hatayı sizde fark etmişiniz dokunmatik ekranlı bir laptop kullanıyorum fotoğraf yakınlaştırma uzaklaştırmada bile kasıyordu kötü bir deneyim verdi bu kısımda.

Bu bazı laptoplara özel olabilir yalnız. Çünkü Microsoft sağ olsun hala Intel + NVIDIA laptoplarda anlık takılma mevcut. MUX açarak çözüyorum. Gezginde kasma yok diyen de çok. Denemekten zarar gelmez.

Monster marka i7 9750H ve GTX1660Ti'lı laptopla geçiş yaptım ve çok memnunum. Performans bakımından bir sıkıntı çıkarmadı ve tasarımını çok beğendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı