- Makaleler
- 9
8gb tek kanal ramle 11 geceyimmi hocam laptopta oyunlarda sıkıntı yaratmaz değilmi
@Recep Baltaş hocam her zaman açıktıDemek ki 10'da V-Sync açıktı![]()
Windows 10'da 60 FPS alırken Windows 11 Valorant'ta 220-330 arası FPS alıyorum.
Bence duyduklarınıza değil kendi deneyimleyip gördüğünüz şeylere önem verin.En iyi işletim sistemi demenize dedim Windows 11 en iyi işletim sistemi olabilecek kadar başarılı değil maalesef. Hatta bazı oyunlarda bile sıkıntı çıkarıyormuş.
Çok doğru o 220 FPS windows 10 pro da da alınırBu neden ile en iyi işletim sistemi olmuyor yalnız![]()
SallamıyorumBence duyduklarınıza değil kendi deneyimleyip gördüğünüz şeylere önem verin.
Şöyle ki ben windows 10 pro yu orjinal aldım 600 tl ödemiştim ve dvd ile beraber geldi.
Tek eksisi 1607 sürüm iso dosyası var dvd de güncel değil 21H2 isosu gibi
Microsoftun aracından güncel iso yu indirip o şekilde ürün anahtarımla kullanıyorum.
Gayet stabil sorunsuz işletim sistemidir.
Çok doğru o 220 FPS windows 10 pro da da alınır
MSI RTX 3060 GAMING X 12 GB Var bende
bir de güç seçeneğini yüksek performansa çekmek de önemli
o arkadaş kullandığı ekran kartını da yazsın sallıyor bence
Bence geçme. Benim gözümde Windows 11 = İkinci VistaBöyle bildirim gelmiş geçenler var mı geçsem mi? Ne faydaları ne eksileri var kısaca kafa ütülemeden anlatabilir misiniz?
Yeter artık Windows 11 en iyi ve en son en hızlı işletim sistemidir artık forumda bu tarz konular yasaklanmalı 10.000 tane benzer konu var ama geçmeni öneririm Windows 11 en yeni ve en hızlı Windows sürü müdür ve 16 GB RAM ve sistem özelliklerinle çok iyi performans alırsın ben Intel Celeron N4020 ile Windows 11 de 220 FPS alıyorum @Recep Baltaş hocam haklı 22H2 çok iyi ben 4 GB RAM Celeron N4020 ile çok hızlı kullanıyorum laptop modelim ASUS X515ma laptop ancak birkaç ayarla çok daha hızlı yaparsın ayarların linkini atayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.