Windows 11'e geçilmeli mi?

Aykut Usta

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
RAM
8GB 1600Mhz Samsung Ram
SSD veya HDD modeli
1 Tb HGST Hdd
Ekran kartı
GT840M
İşlemci
İ5-5200U
Merhaba. Eski bir laptopum var. Windows 10'da takılmalar oluyor. Bilgisayarda günlük işlerimi yapıyorum ve arada bir Valorant oynuyorum. Sizce Windows 10'dan Windows 11'e geçilmeli mi? Performansta ne gibi değişiklik olur?
Laptop modeli: ASUS K555LN-XO364h

TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemiyorsa hem Windows 11 geçemezsiniz hem Valorant açamazsınız. Bypass ile Windows 11 geçseniz bile Valorant oynayamazsınız. Sisteminiz destekliyorsa geçmeyi deneyebilirsiniz.

TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemiyorsa hem Windows 11 geçemezsiniz hem Valorant açamazsınız. Bypass ile Windows 11 geçseniz bile Valorant oynayamazsınız. Sisteminiz destekliyorsa geçmeyi deneyebilirsiniz.

Sistem geçmeyi desteklemiyor ancak Rufus ile bu gereksinimleri atlayabiliyoruz diyr biliyorum. Valorant oynamasam da olur o önemli değil. Ben bilgisayarı rahat kullanayım o bana yeter. Takılıp takılıp duruyor. SSD almak istiyorum ama malum ekonomide çok zor. Ben para biriktirdikçe o 10 adım uzaklaşıyor.

HDD var ise Windows 11 zaten hiç geçmeyin. Windows 8.1 ya da Windows 10 Super Lite kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı