Windows 11'e geçilmeli mi?

Memnun olan da var olmayan da. Aynı şekilde sıkıntı yaşayanlar da mevcut. O yüzden ben W11’e bir yıl daha süre vermeyi tercih ettim. Açıkçası sorunlarla uğraşıp beleşe beta testerlık yapma niyetim yok. W11 Artık olmuş denebilecek bir kıvama gelince geçerim.
 
Memnun olan da var olmayan da. Aynı şekilde sıkıntı yaşayanlar da mevcut. O yüzden ben W11’e bir yıl daha süre vermeyi tercih ettim. Açıkçası beleşe beta testerlık yapma niyetim yok. W11 Artık olmuş denebilecek bir kıvama gelince geçerim.
Doğru da yapıyorsun bence. Durduk yere görev çubuğu sapıtıyor arada. Uygulamaların logoları gidiyor vs.
 
Her sistemde farklı performans veriyor. Deneyip görmenizde fayda var. Kendi deneyimim olumludan olumsuza döndü. 22H2'ye geçtikten sonra ciddi performans sorunları ve hatalar yaşadım. Yeni özellikler dışında W10'dan ne farkı var diye soracak olursanız, bana göre;

+Yeni özellikler.
+Günlük kullanımda fark edilmez ama W11 dosya aktarım hızı, render vb. konularda ufak farkla daha önde.
-Erişim kolaylığı ve konfor sıfır. Görev çubuğu tamamen işlevsiz. Herhangi bir ayar yaparken kısayol yok.
-Spesifik bir kullanıcıysanız pek çok hata ve bug ile karşılaşmanız olası. Günlük kullanımda problem yaşayacağınızı sanmıyorum.
 
Bence de erken geçtim temiz kurdum vs yok yani 10'daki akıcılık rahatlık yok. Menü animasyonları tepkimeler geç. Sistem oturmamış hissi veriyor. 10'a döndüm bende bir sonraki büyük güncellemeyi bekleyeceğim. Daha yolu var.
 
2022 güncellemesi ile beraber geçilebilir halini aldı bence ama sizde ki AMD sistem olduğundan sorun çıkarma olasılığı da yüksek. Risk almak sizin ama bence geçip bir deneyin.
 
Windows 11 bana iOS telefon gibi geliyor şu anlık geçmeyi düşünmüyorum sizde beğeniyorsanız geçebilirsiniz FPS eksilmesi artması vs. aman aman olacağını sanmam.
 
Arkadaşlar Windows 11'e geçmeli miyim? Son güncellemelerle iyileştirilmiş olduğunu söylüyorlar ve oyunlarda FPS artışı gözlemlenmiş.

Ben 2 gün önce sadece tarayıcı ve Spotify kullandığım 4 GB RAM'li bilgisayarıma kurdum Windows 10'dan arayüz olarak daha hızlı özellikle ayarlara girdiğimde Windows 10 da çok kasar, donardı Windows 11'de çok akıcı aynı şekilde tarayıcıda çok daha stabil ve hızlı çalışıyor işlemci kullanımı da bayağı bir düştü oyun için net bir şey söyleyemem test etmedim hocam.
 

Geri
Yukarı