Windows 11'e geçilmeli mi?

Bu sistemle daha önce bir hevesle Windows 11'e geçtim fakat performans olarak Windows 10'u aratmıştı bana. Menüde kasmalar yaşadım özellikle... Fakat şöyle ki ben temiz kurulum olarak değil Windows Update üzerinden yükseltmiştim. Hoşuma gitmeyince tekrar aynı yer üzerinden Windows 10'a geçtim. Temiz kurulum yapsam fark eder mi sizce? Ayrıca sizce gerçekten şimdi Windows 11'e geçilmeli mi yoksa 10'a olan destek sona Eren'e kadar şimdilik kullanmak daha mı mantıklı?

Dediğiniz gibi Windows Update oradan yapınca yapmış olabilir Windows üzerine bir Windows da yazdırmışsınız belki temiz kurulum yaparsanız daha rahatlatır sistemi bir de diğer arkadaşlar dediği gibi ekim 2025 de bitiyor desteği bir de sisteminiz iyise birazcık 8 GB RAM veya üstü rahat çalıştırır.

Bence geç o kadar sorun var diyorlar ama hiçbir sorun yok hem Windows 10 desteği kesilecek sonra yine para ödersin. Hem tasarım da daha iyi arayüzü daha kolay uzun bir süre boyunca sıkıntı yaşamazsın Windows 11'de ama güncellemezsen Windows 10 desteği kesileceği için Windows 12 çıktığında belki bilgisayarın sistem gereksinimlerini sağlamayacak sen yine para ödeyeceksin yani hele bir oyuncu bilgisayarı ise kesinlikle geç çünkü mesela şimdi çoğu uygulama Windows 10 ve üstünü destekliyor Windows 12 çıkınca ne olacak o ibare Windows 11 ve üstü olacak yani benim tavsiyem bence geç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı