Windows 11'e geçilmeli mi?

ChinitoGR

Hectopat
Yer
Türkiye Ankara
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
rtx3080
Anakart
h610
İşlemci
i5 13400f
Arkadaşlar, Windows 11'e geçmeyi düşündüm ancak Windows 10'daki her bilgim, driverlar, programlar, hesaplarım vs. geçiyor mu? Windows 10'dan 11'e geçmeyen dosyalar var mı? Varsa nelerdir? Forumda bakmak istedim ama aradığım cevabı bulamadım, bu yüzden baştan konu açmak istedim. Kısacası Windows 10'daki her bir düzenimi Windows 11'e aktarır mı? Normalde format atarken diski biçimlendirmeden üstüne kurunca windows.old diye klasör oluşturup eski Windows'u oraya saklıyordu. Eğer o şekilde yapıyorsa hiç kurmayacağım. Sistemim Windows 11 için yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'in sağı solu belli olmuyor. Hesap bilgilerinizi, özel verileri vs. bulut sistemine veya herhangi bir yere yedekleyip formatla geçmek daha iyi olur yükseltmekten. Driver basit iş zaten. Windows 11 loT Enterprise LTSC 24H2 öneririm.

@ChinitoGR Windows Update ile yükseltme yaparsanız her şeyi olduğu gibi taşıyor. Windows.old klasörü sorunuza gelirsek evet, oluşturuyor ama 1 ya da 2 hafta sonra kendiliğinden siliniyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı