Windows 11'e geçilmeli mi?

Nette falan virus bulaşır diyorlar.

Start menu nasil kurarim. Defender önemsiz mi? Bunlari nasil kaldırırım.
Defender onemsiz degil tabii ama fazla yuk bindirdigi icin ben siliyorum.

Biraz da bilincli bir kullaniciyim, bir seyi indirirken guvenilir kaynaklar ya da virustotal'den kontrol ediyorum.

Açıkçası Windows Defender'ın virüslerden öyle aman aman koruduğunu düşünmüyorum. Hal böyleyken destek kesildiğinde virüs bulaşacağı algısını da yersiz buluyorum. Ha destek devam etmiş ha durmuş pek bir farkı olacağını düşünmüyorum ama mesele programların ve oyunların düzgün çalışmasıysa güncel kalmak en doğru seçenek.
Norton antivirus yuklu. Virusleri engellemez mi?

Norton antivirus yuklu. Virusleri engellemez mi?
Norton ile ilgili bir bilgim yok. Söylemek istediğim Defender zaten çok aman aman bir koruyucu değil güncelleme desteğinin kesilmesi virüslerin sisteminizi istila edeceği anlamına gelmiyor.

Güvenlik güncelleştirmelerini bir yıl daha alabiliyorsunuz, bunu istemiyorsanız geçmenizi öneririm. Antivirüs olsa bile gelecekte çıkacak olan açıklar sebebiyle antivirüs bile işe yaramayacaktır.

Güvenlik güncelleştirmelerini bir yıl daha alabiliyorsunuz, bunu istemiyorsanız geçmenizi öneririm. Antivirüs olsa bile gelecekte çıkacak olan açıklar sebebiyle antivirüs bile işe yaramayacaktır.
Benim windowsda windows 11e yukselt secenegi cikmiyor :/ yeniden format falan atamam.

Daha öncesinde Windows 11 kuruyordum berbat bir isletim sistemi. Windows 10 kurali 15 gun oldu memnunum ama guncelleme desteği bitecekmiş. Simdi 11'e yükseltmeye mecbur muyum?
Gecmek zorunda kalabilirsin cunku destegi bittigi icin guvenlik sorunlari yasarsin kulllanirken. Su anda windows 11 birkac yil onceye gore cok daha stabil cok daha guvenli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı