Windows 11'e geçilmeli mi?

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarımı yeni formatladım ve hala Windows 10 kullanıyorum. Bazı sebeplerden dolayı yeni bir Steam hesabı da açacağım sormak istediğim soru şu:

Verilen destek bittiği için güvenlik de azaldı; yani ben bir şey yapmadığım halde, rastgele birisi bana virüs vb. bir şey yapabilir mi?

Her siteye girip indirme yapmıyorsanız virüs sıkıntı olmaz, sisteminize bağlı geçiş yapabilirsiniz.

Eğer güncel bir tarayıcı kullanırsan, bilgisayarına virüs girmez. Eğer bir şey yapmıyorsan da zaten virüs girmez ki.

Bilgisayarınız destekliyorsa Windows 11'e geçmeniz önerimdir. Windows 10 ESU güncellemelerini de alabilirsiniz aslında. Araştırırsınız. Desteklenmeyen işletim sistemlerini ana bilgisayar olarak kullanılmaması taraftarıyım.

Ayrıca hiçbir şey yapmazken bilgisayarınıza zararlı yazılım gireceğini hiç sanmıyorum. Yine de bu güvende olduğunuz anlamına gelmez. Birkaç sene içinde delik deşik olacak Windows 10.

Bence geçmelisin. Çünkü hem Windows 10 artık güncelleme almıyor hem de virüs girme bakımından çok korunaksız. Ama sistemin iyiyse geç.

Herşeyi açmamaya çalışırsan ve antivirüs kullanırsan girmez. Ama sistemin destekliyorsa artık geçilmeli bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı