Windows 11'in hala eksiklikleri bulunmakta. Bazıları memnun bazıları değil. Bazıları mavi ekran alıyor bazıları almıyor. Windows 10 Pro stabilite ve oyun için şu anlık iyi.
Bir ara Valorant oynarken tmp hatası gibi bir hata vardı ve Windows 10 geçmen gerekiyordu o yüzden W11 kullanmayı bırakmıştım geçenlerde tekrardan geçtim Valorant oynamadığım için ve bence güzel oyunlarda da eksi yanını görmedim herhangi bir FPS düşüşü vs bence geçilebilir ve tasarımı göze daha güzel geliyor.
Geçilmelidir. Sorun falan yok. Herkes Windows 11’i hala ilk çıktığındaki hali gibi sanıyor. Her gün bu konu açılıyor her gün de aynı kafalar. Mis gibi işletim sistemi. 11 hayranıyım.
Geçilmelidir. Sorun falan yok. Herkes Windows 11’i hala ilk çıktığındaki hali gibi sanıyor. Her gün bu konu açılıyor her gün de aynı kafalar. Mis gibi işletim sistemi. 11 hayranıyım.
Arayüz olarak ilaç gibi geliyor basitte olsa sonunda dosya gezginine sekme eklemeleri güzel bir kolaylık olmuş kendim bir sorun yaşamadım fakat aşırı farklar bulunmuyor bana göre.