Windows 11'e geçince FPS artar mı?

BerkeKocak

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
120 GB
Ekran kartı
Vega 8 GPU
Anakart
ASUS A320M-K
İşlemci
R3 2200g
Selamlar. Uzun süredir araştırıyor fakat net bir sonuç elde edemediğim için bu soruyu soruyorum.
Bende şu an Windows 10 kurulu Windows 11'e geçsem FPS'im artar mı? Sizce geçmeli miyim?
Sistem özellikleri:
R3 2200G.
(4+4)8 GB 3000MHz RAM.
120 GB SSD.

Her sistemde değişir performans olayı, bazılarında hiç artış olmazken bazılarında artış oluyor. Ben geçtim boot time azaldı, performansda çok fark yok ama arttığını hissedebiliyorum. Yani kendin bilirsin FPS çok fark etmez bence.

Her sistemde değişir performans olayı, bazılarında hiç artış olmazken bazılarında artış oluyor. Ben geçtim boot time azaldı, performansda çok fark yok ama arttığını hissedebiliyorum. Yani kendin bilirsin FPS çok fark etmez bence.

Tamam, teşekkürler.

Selamlar. Uzun süredir araştırıyor fakat net bir sonuç elde edemediğim için bu soruyu soruyorum.
Bende şu an Windows 10 kurulu Windows 11'e geçsem FPS'im artar mı? Sizce geçmeli miyim?
Sistem özellikleri:
R3 2200G.
(4+4)8 GB 3000MHz RAM.
120 GB SSD.

Windows 11 zaten 4 GB RAM istiyor desek ki 4'ünü Windows yiyor benim görüşüm en az 16 GB RAM lazım rahat kullanabilmek için arkadaşım 8 GB RAM ve i5 ile Windows 11 kurdu yani Windows 10 da aldığı FPS sayısısını vermedi şimdilik 10 da kalsan iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı