Mawa1 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Merhaba, temiz kurulum ile Windows 11'e geçiş yaptım. Windows 10 kullanırken aldığım OEM keyi şu an kullanamıyorum. İlk başta kendi kendine aktif olmuştu fakat sonradan aşadığaki gibi hata aldım.
Merhaba, temiz kurulum ile Windows 11'e geçiş yaptım. Windows 10 kullanırken aldığım OEM keyi şu an kullanamıyorum. İlk başta kendi kendine aktif olmuştu fakat sonradan aşadığaki gibi hata aldım.
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #2 Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir. Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez.
Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir. Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez.
Mawa1 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 710860 dedi: Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir. Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?
710860 dedi: Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir. Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 19 Kasım 2023 #4 Mawa1 dedi: Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Pro kurup deneyin.
Mawa1 dedi: Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Pro kurup deneyin.
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #5 Mawa1 dedi: Dediğiniz olabilir evet, Pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sürüm yükseltmeniz gerek, Pro geçiş keylerini kullanın ve Windows Pro sürüme geçmek için sistemi yeniden başlatacaktır. (Veri kaybı olmaz) Gömülü key bir Pro ise otomatik olarak etkinleşecektir.
Mawa1 dedi: Dediğiniz olabilir evet, Pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sürüm yükseltmeniz gerek, Pro geçiş keylerini kullanın ve Windows Pro sürüme geçmek için sistemi yeniden başlatacaktır. (Veri kaybı olmaz) Gömülü key bir Pro ise otomatik olarak etkinleşecektir.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 19 Kasım 2023 #6 710860 dedi: Sürüm yükseltmeniz gerek, Pro geçiş keylerini kullanın ve Windows Pro sürüme geçmek için sistemi yeniden başlatacaktır. (Veri kaybı olmaz) Gömülü key bir Pro ise otomatik olarak etkinleşecektir. Genişletmek için tıkla... Onun için Pro key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba...
710860 dedi: Sürüm yükseltmeniz gerek, Pro geçiş keylerini kullanın ve Windows Pro sürüme geçmek için sistemi yeniden başlatacaktır. (Veri kaybı olmaz) Gömülü key bir Pro ise otomatik olarak etkinleşecektir. Genişletmek için tıkla... Onun için Pro key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba...
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #7 566156 dedi: Onun için Pro Key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba... Genişletmek için tıkla... Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar. Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir. Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım.
566156 dedi: Onun için Pro Key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba... Genişletmek için tıkla... Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar. Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir. Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım.
Mawa1 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 710860 dedi: Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar. Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir. Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Pro geçiş keyini nerde bulabilirim? 710860 dedi: Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar. Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir. Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi?
710860 dedi: Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar. Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir. Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Pro geçiş keyini nerde bulabilirim? 710860 dedi: Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar. Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir. Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi?
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #9 Mawa1 dedi: Pro geçiş keyini nerede bulabilirim? Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, tek dil sürümü etkinleşmez. Yukarıda özellikle belirttiğim gibi olmuş.
Mawa1 dedi: Pro geçiş keyini nerede bulabilirim? Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, tek dil sürümü etkinleşmez. Yukarıda özellikle belirttiğim gibi olmuş.
Mawa1 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #10 710860 dedi: Evet, tek dil sürümü etkinleşmez. Yukarıda özellikle belirttiğim gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Normal Windows 11 Home versiyonuna nasıl geçebilirim peki? Geçiş keyi varsa nereden bulabilirim?
710860 dedi: Evet, tek dil sürümü etkinleşmez. Yukarıda özellikle belirttiğim gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Normal Windows 11 Home versiyonuna nasıl geçebilirim peki? Geçiş keyi varsa nereden bulabilirim?