Windows 11'e geçince OEM key kayboldu

Mawa1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, temiz kurulum ile Windows 11'e geçiş yaptım. Windows 10 kullanırken aldığım OEM keyi şu an kullanamıyorum. İlk başta kendi kendine aktif olmuştu fakat sonradan aşadığaki gibi hata aldım.

Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir.

Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez.

Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir.

Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez.
Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?

Sürüm yükseltmeniz gerek, Pro geçiş keylerini kullanın ve Windows Pro sürüme geçmek için sistemi yeniden başlatacaktır. (Veri kaybı olmaz)

Gömülü key bir Pro ise otomatik olarak etkinleşecektir.
Onun için Pro key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba...

Onun için Pro Key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba...

Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar.

Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir.

Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım.

Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar.

Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir.

Pro geçiş keyini nerde bulabilirim?

Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı