Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?Key Pro sürüme ait olabilir mi? Ya da SL versiyon kullanıyorsanız bu hatayı verebilir.
Gömülen key üstüne yeni OEM key girmedikçe silinmez ve BIOS sıfırlamasından etkilenmez.
Pro kurup deneyin.Dediğiniz olabilir evet, pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?
Dediğiniz olabilir evet, Pro almış olabilirim. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?
Onun için Pro key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba...Sürüm yükseltmeniz gerek, Pro geçiş keylerini kullanın ve Windows Pro sürüme geçmek için sistemi yeniden başlatacaktır. (Veri kaybı olmaz)
Gömülü key bir Pro ise otomatik olarak etkinleşecektir.
Onun için Pro Key'i gerekiyor diye biliyorum, eğer elinde yoksa sıfırdan kurması gerekecek galiba...
Pro geçiş keyini nerde bulabilirim?Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar.
Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir.
Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım.
Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi?Hayır, Pro deneme keyleri (geçiş keyleri) ile sürüm yükselir ve deneme süresi başlar.
Deneme süresi sonunda satın almanız gerekir ama geçerli gömülü key var ise sistem otomatik olarak etkinleşir.
Yanlış Windows sürümünü kurunca bu şekilde geçiş yaptım.
Pro geçiş keyini nerede bulabilirim?
Şimdi aldığım ürüne baktım, Windows 10 Home OEM key almışım. Windows 11 Home Single Language seçmiştim kurulum yaparken, sorunun sebebi o olabilir mi?
Normal Windows 11 Home versiyonuna nasıl geçebilirim peki? Geçiş keyi varsa nereden bulabilirim?Evet, tek dil sürümü etkinleşmez. Yukarıda özellikle belirttiğim gibi olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.