Windows 11'e geçmeden önce merak ettiğim şeyler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya bir bak bende S2H var bende bu şekilde aktif ettim eğer BIOS'unuz güncelse olması lazım sanırım.

Hocam konu dışına çıkıyorum ama Rufus ile W11 ISO'su yazdırdığımda Secure Boot'u kapamam yönünde bir uyarı verdi, bir de böyle bir siteye yönlendirdi.

Hocam konu dışına çıkıyorum ama Rufus ile W11 ISO'su yazdırdığımda Secure Boot'u kapamam yönünde bir uyarı verdi, bir de böyle bir siteye yönlendirdi.

Uyarı hakkında bilgim yok bilen birisi vardır umarım siteyi çevirip oku belki bir şey yazıyordur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya bir bak bende S2H var bende bu şekilde aktif ettim eğer BIOS'unuz güncelse olması lazım sanırım.

Ben de hallettim çoktan.. Şimdi kurdum harika gözüküyor.
1633441301298.png

Ben de biraz baktım ve iyi ki geçmişim. Hatta geçtikten sonra Windows 11 kurulum rehberi de yaptım.😀

Bende 11 kullanıyordum ama Insider sürümüydü ISO ile sıfırdan kurdum Insider Windows 10 ile 11 karışımı gibiydi bazı şeyler ingilizceydi mesela masaüstünde iken sağ tıka basınca çıkan menüde arka plan şeffaf değildi tam sürümde falan biraz daha akıcı olmuştu ve saydığım şeyler eklenmiş düzeltilmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı