Windows 11'e geçmeli miyim?

thezdgn

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 3050 Ti 4GB
İşlemci
İntel Core i7 11. Nesil
Windows 10 desteği 2025 Ekim'de kesilecek o zamana kadar Windows 11'e geçmeli miyim?. 5 ay önce Windows 11 çok fazla hata veriyor diye Windows 10 Pro'ya geçmiştim. Sorunlar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 10 desteği 2025 Ekim'de kesilecek o zamana kadar Windows 11'e geçmeli miyim? 5 ay önce Windows 11 çok fazla hata veriyor diye Windows 10 Pro'ya geçmiştim. sorunlar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçebilirsin birçok sorunu halledildi diye biliyorum sistemin de uygun ama bence Windows 10 desteği kestikten sonra geçilmeli.

Merhabalar;

Geçiş yapabilirsiniz. Zaten önümüzde ki sene için Windows 12' leri konuşmaya başlayacağız. Ayrıca bir çok sorunlar çözüldü.

Sistem yeterli ise bence kesin geçmelisin çok stabil bir işletim sistemi 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yasamadım çok seri ve akıcı.

Windows 10 desteği 2025 Ekim'de kesilecek o zamana kadar Windows 11'e geçmeli miyim? 5 ay önce Windows 11 çok fazla hata veriyor diye Windows 10 Pro'ya geçmiştim. sorunlar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçebilirsin sıkıntı olmaz ama biraz daha bekleyebilirsin.

Şayet ben Windows 10 desteği bitene kadar kullanacağım. Çünkü stabil ve güzel

Windows 10 desteği 2025 Ekim'de kesilecek o zamana kadar Windows 11'e geçmeli miyim?. 5 ay önce Windows 11 çok fazla hata veriyor diye Windows 10 Pro'ya geçmiştim. Sorunlar düzeldiyse geçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çıktığı ilk zamanlarında kurdum ve o zamandan beri güzel gelişti öneririm. Sistemin'de gayet yeterli.

Son 6 ay içinde Windows 11'e 3 kere şans verdim ve şuna karar verdim Windows 10'un desteği kesilse bile Windows 11'e geçmeyeceğim. 4 arkadaşım ve ben dahil siyah ekran, çökme vs. yaşıyoruz ve delirtiyor. Arayüzü de hiç güzel değil aslında ama sadece değişiklik olsun diye geçmeyi düşünmüştüm fazlasıyla pişman etti deneyimlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı