Windows 11’e Geçmeniz İçin 11 Sebep

Çok rezil bir çıkış yaptı ve bilgisayarım fazlasıyla yeterli olmasına rağmen 240Hz monitörde bile akışkan değil. Xbox Controller takıyorum Mic mute unavilable diye hata veriyor. Oyunlarda takılmalar sistemde anlık droplar, yazılardaki kaymalar. Direkt kendinden soğuttu beni Windows 10 candır adamdır.

Matebook 13 laptobuma, güncelleme gelince kurayım dedim. Aslında bayağı güzel geldi gözüme. Ancak ne hikmetse Bluetooth adaptörünü tanımadı. Laptobu neredeyse hiç kullanmadığım için uğraşmadım.

doc_2022-02-07_22-51-15.png

TranslucentTB ile gayet güzel geldi gözüme. Notebooklar için macOS tarzı tasarımları seviyorum zaten.

Masaüstüne ise 6. Nesil işlemcim nedeniyle kuramadım.

Nasıl yani? DirectX12 Ultimate sadece Windows 11'de mi çalışıyor? Ben Win10'da da çalışıyor diye biliyorum? Bu özellik tanıtıldığında zaten Windows 11 yoktu ki? Şimdi ben de RTX2060 Super var ve bu DirectX12 Ultimate özelliğini kullanamıyor muyum ben?

Bana daha önce bilgisayarınız uyumlu değil diye uyarı veriyordu sonra geçen gün kendiliğinden güncelleme olarak geldi, arayüz hoşuma gitti ama gözüme ilk çarpan şey windows 10'a göre çok daha seri çok daha hızlı geldi, sürükle bırak özelliğini kaldırmak biraz saçma olmuş ama güncellemeyle düzeltirler sanırım onun dışında günlük kullanımda göze çarpan bir sorun görmedim

AMD işlemcilerde boşta olmasına rağmen işlemci kullanımı %70'lerde, ekran kartı kullanımı ise bir %50 bir %100 kullanıma fırlamasa bende geçmek isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı