Windows 11'e geçmeye değer mi?

i7 14700HX işlemcili laptopta 2 aydır kullanıyorum hiçbir çökme, kasma ya da performans düşmesi durumuyla karşılaşmadım.

Arayüzsel anlam da hoş duruyor fakat memnun edecek mi bilemiyorum çıkış yaptığı yıldan beri Windows 10 kullanıyorum vazgeçirmeye çalışıyorum kendimi ama deneyeceğim 1 kereliğine hocam. 😀

Sistem daha yeni yetiyor mu diye denetlemek istedim bir yandan da geçmek istiyorum fakat performans düşüşleri olur mu konusunda kararsız kaldım.

Benim işlemcim desteklemiyor diyor ama sistemimde mevcut 24H2 sistem kurulu.

Dosya Ekleri

• windows 11.png
    windows 11.png
    429,9 KB · Görüntüleme: 42
Hayır aksine yükselme oldu.

Ben de yeni yükselttim sayılır hocam yüklü olan oyunlarda performans testi yaptım yine aynı değerleri verdi o açıdan bir sorunum olmadı. Arayüze gelirsek sürücü kurulu olduğu için gözüme en hoş batan blur hissiyatı ve pencere kenarlıkları oldu.

Ben de yeni yükselttim sayılır hocam yüklü olan oyunlarda performans testi yaptım yine aynı değerleri verdi o açıdan bir sorunum olmadı. Arayüze gelirsek sürücü kurulu olduğu için gözüme en hoş batan blur hissiyatı ve pencere kenarlıkları oldu.

Bende de öyle performans düşüşü falan olmamıştı aksine çok azıcık FPS artışı bile oldu fakat Windows 11 çok ağır geldiği için 10a geri döndüm. Oyun yüklerken Google açmak bile eziyet oluyordu Windows 11'de.

Bende de öyle performans düşüşü falan olmamıştı aksine çok azıcık FPS artışı bile oldu fakat Windows 11 çok ağır geldiği için 10a geri döndüm. Oyun yüklerken Google açmak bile eziyet oluyordu Windows 11'de.

Şimdilik bir sorun göremedim vaktim az olduğu için PC kapatıp dışarıya çıkmıştım akşam üstü tekrar geçince detaylı test yaparım bir de 11 için 24H2 çıkmış diyorlar nereden güncelleyebilirim? Sürümüm 23H2 olarak gözükmekte şu an.

Güncel işletim sistemi kullanmak her zaman daha iyidir.

Güncelliği ben de severim hocam fakat 11 piyasaya sürüldüğü ilk zamanlar çok şikayet geliyordu bu sebeple 10'da takılmaya karar vermiştim fakat arayüz akıcı bir kıvam almış artık.

Şimdilik bir sorun göremedim vaktim az olduğu için PC kapatıp dışarıya çıkmıştım akşam üstü tekrar geçince detaylı test yaparım bir de 11 için 24H2 çıkmış diyorlar nereden güncelleyebilirim? Sürümüm 23H2 olarak gözükmekte şu an.

4-5 güne Windows Update'e düşmesini bekleyebilir veya şu anda Windows 11 Yükleme Yardımcısı'nı kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı