Çözüldü Windows 11'e geçtikten sonra Valorant'ta düşük performans

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
RAM
XPG Gammix D10 CL16 3000Mhz
SSD veya HDD modeli
Patriot Burst 480 GB Sata
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX590
Anakart
B450M S2H
İşlemci
R5 2600
sistemim
  • RX590
  • R5 2600.
  • 8 GB 3000MHz.
  • 480 GB SATA SSD (Valorant kurulu).
W11'e geçtikten sonra (temiz kurulum) droplarım çok fazla arttı, Windows 10'da iken hiçbir performans sorunum yoktu yardımcı olursanız sevinirim.

(BIOS güncel, oyun grafik ayarlarım en yüksekte. W11'e ayar olarak forumdaki rehberlerden birini uyguladım, gereksiz hizmetleri vs. kapattım.)

Çözüm
Benzer bir durumu yaşamıştım, Windows 10'a döndüğümden beri kafam rahat. Desteği kesilene kadar bırakmam bu işletim sistemini.
Aynı şekilde, W10’a geri döndüm mecburen, çünkü W10 oturmuş bir işletim sistemi. W11’in daha çok yolu var.
Bunun bir çözümünü bende bulamadım hocam. Bende daha çok başlat menüsü ve Dosya Gezgini çok kasıyordu. Destek süresi bitene kadar Windows 10'a geçmenizi öneririm.

sistemim
  • RX590
  • R5 2600.
  • 8 GB 3000MHz.
W11'e geçtikten sonra (temiz kurulum) droplarım çok fazla arttı, Windows 10'da iken hiçbir performans sorunum yoktu yardımcı olursanız sevinirim.

(BIOS güncel, oyun grafik ayarlarım en yüksekte. W11'e ayar olarak forumdaki rehberlerden birini uyguladım, gereksiz hizmetleri vs. kapattım.)
Sorun Windows 11'de olabilir fakat bende Windows 11 kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım ama siz biraz daha araştırıp bulamazsanız Windows 10'a geçin. Direkt geçmeyin özel verileriniz varsa usb'ye kaydedip taze bir temiz kurulum yapmanız şarttır.

@GeForce GTX 1060 Sistemim eski olsa anlarım da Sadece Valo'da yapması canımı sıktı, şuan Diablo 4, Fifa 24, LOL ve bi' kaç İndie oyun oynuyorum onlarda herhangi bir problem yok, W10'a geçmem 10 dakika zaten gerekirse geçerim yapacak bir şey yok.
O zaman valorantla alakalı bir sorun.

sistemim
  • RX590
  • R5 2600.
  • 8 GB 3000MHz.

Bazı kullanıcılarda işletim sisteminin etkisi oluyormuş bir kontrol etmenizi öneririm.

Benzer bir durumu yaşamıştım, Windows 10'a döndüğümden beri kafam rahat. Desteği kesilene kadar bırakmam bu işletim sistemini.

Aynı şekilde, W10’a geri döndüm mecburen, çünkü W10 oturmuş bir işletim sistemi. W11’in daha çok yolu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı