Windows 11'e geçtim

Windows 10 varken etkinleştirilmiş, halde kurunca Windows 11 de oto etkinleştirilmiş geldi, Dediniz gayet iyi ama benim sorum kurarken yükseltmemi yoksa özel kurulummu yaptınız? Bu key yoksa gelmiyor diye biliyorum. 10 Homeda etkinleştirmişken, 10 Proya geçince tekrar key istedi. Özel yaptım.

Sıfırdan kurdum sen de sıfırdan şu an üzerinde Home varsa ise Windows 11 Home kurarsan sende de otomatik etkinleşir Pro kurarsan etkinleşmez.

İSO'yu alıp, USB inize yazdırıp, Kurulum yaptınız demi? Bende yapmak istiyorumda, Nasıl yaptınız?

Rica ederim hocam takıldığın yer olursa sorabilirsin.
Tabiiki hocam sorarım.
-Birde konu ile alakasız olacak ama;
Sizin Microsoft Edge sürümünüz 90.0.818.66 yani eski, Benimkisi ise 91.0.864.48 yani daha yeni sürüm.
Ayarlardan güncellemeleri denetleyip en yeni olanını indirebilirsiniz.

Aslında kendisi her şeyi güncelledi baktım şimdi sen söyleyince manuel olarak güncelledim teşekkürler.

Windows 11 de sürücülerin hepsini kirduktan sonra Windows 10'dan bile daha akıcı oldu. Şuan cayır cayır sorunsuz çalışıyor. Arayüzünü çok beğendim.
Ve şunu unutmamak gerek henuz alfa yani alfa olsa bile Windows 10 dan gaha performanslı.
Kuramanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…